Installationsinstruktioner en Thule 400XTR Rack Mount

Thule takräcken är utformade för att passa en mängd olika fordon. Du kan installera en bas rack eller välj en bärare avsedd för cyklar, sportutrustning eller last. Thule 400XTR är en bas lasthållarfot som säljs i kit om två eller fyra stycken. Fötterna monteras på motsatta sidor av biltaket med en last bar mellan dem, till vilken last kan fästas. Den 400XTR foten förpackning innehåller bara de basenheter. För att slutföra installationen, behöver du även en vältränad kit, som ändrar basen rack för att passa konturerna av din bil, och barer belastning. Saker du behöver
400XTR Rapid Aero Foot Pack Review Fit kit för just din bil Flighter Rapid Aero lasthållarrör
Visa fler instruktioner
1

Rengör taket på din bil noggrant före installationen. Öppna alla fordonets dörrar och lämna dem öppna för länge.
2

Ta gummikuddarna ur passform satsen och fäst dem på botten av Rapid Aero meters bitar.
Sida 3

Dra ut kammen på sidan av var och en av de snabba Aero meters bitar. Dra upp på toppen av varje fot bit och sätt upp på en fot bit i spåret av lasten bar. Sätt ena foten bit på vardera änden av en bar.
4

Mät avståndet mellan de främre fötterna med mätsticka ingår i satsen. Ställ fötterna isär med den sträcka som anges i passformen kit. Se till att lasten bar centreras genom att mäta hur långt baren skjuter på vardera sidan och hålla dessa längder lika. Upprepa dessa steg för bakpartiet.
5

Montera konsolen ingår i passformen kit till varje fot med handtag och konvexa brickan från Rapid Aero kit. Fästet går i först, följt av brickan, och handtaget går på utsidan. Rikta in skruvarna försiktigt för att undvika gäng problem. Placera en ändkåpa på varje ände av de lasthållare.
6

Dra ut på basen av fästet för varje fot för att ställa in spännarmen kammen i den första av sina två lägen. Mät avståndet mellan fötterna igen för att vara säker på att du inte ändrar det medan du låsa in kammarna. Om det behövs, dra tillbaka på kammen för att frigöra spänningar, justera positionen av foten och dra på konsolen igen för att sätta spänning på kammen.
7

Placera den främre montering på taket av fordonet. Ta mätningen från kanten av vindrutan, där packningen möter färg, till den främre foten på vardera sidan. Verifiera att mätningen matchar avståndet anges av passformen satsen. När de främre fötterna och lasthållarröret placeras korrekt, dra ner på konsolerna för att anpassa dem till dörrkarmen på vardera sidan.
8

Spänn fötterna lite i taget med handtagsarrangemanget, alternerande mellan höger och vänster sida tills kuggstången är säker och spänn-kammen har dragits tätt på plats. Montera fliken på toppen av handtaget i spåret på fästet. Tryck handtaget nedåt tills det sitter jämnt mot konsolen.
9

Placera bakpartiet på taket. Mät avståndet mellan centra hos de främre och bakre stänger. Kontrollera avståndet med vägledningen i passformen satsen och justera den bakre montering placeringen vid behov. Upprepa steg 8 för bakpartiet tills den är fäst på taket.
10

Placera gummilisterna på toppen av lasthållare. Klipp av överflödig så ändarna av gummilisterna uppfyller gavlar på båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88733.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.