Hur man skapar en Bumper magnet

Placera en bildekal på din bil är ett enkelt sätt att uttrycka dina tankar om olika ämnen. Gör din egen bildekal är ett roligt sätt att uttrycka din personlighet och kreativitet. Gör din egen magnetisk bildekal, dock på alla ovanstående, samt sparar din bil från permanenta klistermärke märken. Att göra detta hemma kan göras med minimala steg, och i en mycket kort tid. Saker du behöver
Magnetiska ark eller färdigskurna magnetiska bildekaler
Markörer
dator med Greeting Printer Review kortprogram
Sax
Clear Contact Brush
Visa fler instruktioner
1

Köp en magnetisk plåt. Beroende på vilken form av stötfångaren magnet du vill kommer att avgöra vilken typ av magnetisk plåt du köper. Vissa skivor kommer färdigskurna (med perforeringar) och är idealiska för rektangulära, enkla bildekaler. Uncut lakan, men ger dig möjlighet att skapa komplexa och unika mönster och former.
2

Rita din design på den magnetiska skivan med markörer om du planerar att skapa en konstnärlig bildekal. Om du vill skapa en med lite mer struktur och formalitet, köra ett kort program på din dator och öppna en mall som du är nöjd med, redigera texten för att säga vad du vill
. 3

Sätt din magnetiska ark i skrivaren (om du använder ett datorprogram för att göra din magnetisk bildekal), och skriva ut designen på magneten. Om du designar din egen magnet med markörer och konstnärliga stil, avstå detta steg.
4

Klipp ut utformningen av magneten som du vill skapa med sax. Detta kommer att bli en enkel uppgift att följa de perforerade linjerna om du köpt en färdigskurna magnetisk plåt. En Uncut kommer att möjliggöra mer frihet att skära olika former för ditt rikligt magnet.
5

Borsta en tydlig kontakt ovanpå magneten du just skapade. Detta kommer att skydda den från väder och hålla den från tidigt bleknar eller har bläcket kör. Låt kontakten torka innan dunka den på ditt rikligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88296.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.