Hur man installerar ett Glasfiber Kit Car Body och Främre stötfångaren på en Grand Am

En Pontiac Grand Am är en full-size inhemska bilmodell som ofta är utrustade med eftermarknaden tillbehör som normalt finns på kompakta import sportbilar. Glasfiber organ kit för Grand Am är gjorda av flera eftermarknaden tillbehör företag. Den Pontiac Grand Am fabriken främre stötfångaren har dimljus ingår och så gör de flesta av eftermarknaden glasfiber kroppen kit. Kroppen kit och främre stötfångare tar cirka två timmar att installera. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel Electronic Hardware
Body kit
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna huven och placera den främre stötfångaren på den främre änden av Grand Am. Montera fyra 12 mm bultar längs den absoluta toppen av stötfångaren, ovanför den inbyggda grillen. Dessa skruvar håller stötfångaren på plats även när du flyttar runt lite för att slutföra installationen.
2

få under den främre delen av bilen och nå baksidan av den främre stötfångaren. Placera dimljus genom hålen och dra åt liten Phillips skruven på toppen av varje dimljus. Infoga en rad av tolv svarta plastclips genom underkant av stötfångaren för att koppla den till den svarta plasten stänkskyddet under bilen. På sidan av bilen nära Addera 3

Move framdäcket. Nå bakom stötfångaren och montera två 12 mm bultar längs sömmen som ansluter stötfångaren till framskärmen. Stäng huven.
4

Öppna bakluckan på Grand Am och placera den bakre stötfångaren på bodykit på den bakre delen av bilen. Installera raden av fem 10 mm bultar längs den övre delen av stötfångaren. Flytta till sidan av bilen nära bakhjulen. Installera raden av tre 12 mm bultar längs insidan sömmen där den bakre stötfångaren möter karossen. Installera raden av fem skruvarna längs framkanten på den bakre stötfångaren, direkt bakom bakhjulen. Stäng bakluckan.
5

Installera sidokjolarna till bodykit längs varje sida av bilen. De sidokjolar passar mellan däcken och precis under kanten av bilen, under dörren. Installera 12 mm bulten nära varje ände av varje sida kjol. Dessa är placerade på undersidan kanten av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89205.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.