Hur man tar bort Bed Rails Från en Ford Ranger

sängens på en Ford Ranger skydda toppen av bädden väggarna från skador genom att flytta gods in och ut ur sängen och säkra last i sängen. Det är dock svårt att förhindra skador på sängens själva under loppet av en Ranger livstid. I händelse din säng skenor skadas, eller om du bara vill ta bort dem av någon annan anledning, ta bort dem är en kick. Med några grundläggande verktyg, kan du ha sängens sig på mindre än en halvtimme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Pocket skruvmejsel
Box skiftnyckel eller Gear Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Undersök din säng skenor och avgöra om de är bundna från toppen eller botten. Vissa skenor har trim covers på toppen som döljer infästningen hårdvara, andra är förankrade sängen underifrån. Om din säng skenor är fästa ovanpå, gå till steg två. Om de är förankrade underifrån, gå till steg tre.
2

Använd uttaget inställd för att ta bort de fästen som håller skenan till sängen. Om du har stil med trim omslag döljer fästena, ta bort trim omslag med ficka skruvmejsel och ta bort de skruvar som håller sängen skenan på plats med socket set. När du är klar, lyft sänggrind upp och bort från Ranger.
3

klättra i sängen, ligga ner på rygg så att du kan se under läppen av sängen väggen , och leta reda på fästen förankrar sänggrind till sängen. När du har hittat dem, bör du kunna ta bort dem med antingen socket set eller skiftnycklar låda, beroende på vilken stil och mängden spel du har. När alla fästen är ute, lyfta sänggrind upp och bort från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88159.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.