Hur man installerar ett BDS Jeep Lift

Jeep är en populär bil att skräddarsy. Det är redan ett kapabelt fordon för att gå off road, men lägga till anpassade komponenter till Jeep kan lägga mångsidighet och funktionalitet. Ett sätt att göra detta är att installera en suspension lift, t.ex. de som gjorts av BDS Suspension. Dessa lift kit kommer att höja markfrigången av fjädring, vilket gör det lätt att rensa föremål off road. Installera ett av dessa kit tar några timmar. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skiftnyckel set
Drill
bits metallborr

Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en plan yta. Höj Jeep av domkraften står med domkraften. Placera pallbockar under den främre och bakre axlarna samt ramen. Ta av hjulen med däck järn.
2

sitta framför framaxeln. Leta spåret bar, som löper från förarens sida av styrningen till passagerarsidan av axeln. Ta spåret bar med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt vingla länkar stångänden från axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt chocker från främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
3

Lyft framaxeln upp något och sedan ta ut pallbockar från under axeln. Sänk axeln tills du kan dra spiralfjädrar ut från framvagnen. Borra ett hål i mitten av den nedre spolen Spring Mount med borrmaskin och en 3/8-tums borr.
4

Sätt spacer stopplägesvillkor ingår i hissen kit i mitten av stock främre spolar. Placera distansen från hissen kit på toppen av fjädern med händerna. Sätt tillbaka enheten i framvagnen, styra stiftet på stopplägesvillkor spacer i hålet du just borrat i axeln. Bolt spacer bump stop till axeln med en fast nyckel och hårdvara från satsen.
5

Sätt tillbaka chocker på främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera spåret bar och krängningshämmare länkar end med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn.
6

sitta framför bakaxeln. Unbolt bakre spåret bar från axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Ta bort de bakre stötdämpare från ram och fjädring med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt vingla länkar stångänden från axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
7

Unbolt bromsledningen parentes ovanför de vingla barer från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft axeln av domkraften står med domkraften och sedan dra ut den bakaxelns pallbockar. Sänk axeln så att du kan dra de bakre spolarna ur suspensionen. Montera distansringen ur satsen på toppen av resår ^ ädrama, sedan installera fjädrarna i suspensionen. Lyft axeln tillbaka upp med domkraft och installera de chocker med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
8

Sätt tillbaka vingla Länkfältet med broms fästen linje med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Montera distanserna stopplägesvillkor ur satsen på axeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Installera de bakre hjulen med däck järn och sänka jeep av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89474.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.