Hur man installerar ATV Nerf Bars

Nerf barer kan vara ett bra komplement till din ATV. De gör rida mycket enklare och kan göra att passagerarna ännu enklare. Nerf Bars hålla fötterna från att träffa marken om du missar de mul-pinnar. Detta gör att ridning säkrare, särskilt om du inte äger speciella redskap såsom ridstövlar och knäskydd. Saker du behöver
verktygsfält setNerf kompatibla med din ATV
Visa fler instruktioner
1

Ta bort sadeln på ATV. Detta görs vanligen genom att sätta press på en klämma, men ibland måste du skruva bultar för att ta bort sitsen.
2

Ta bort de främre och bakre plast från ATV. Detta måste göras så att du enkelt kan komma åt området för att montera Nerf bars. 3

I sällsynta fall
, måste du ta bort foten-pinnar och broms och växelreglage från ATV . Konsultera handboken från din ATV tillverkare för detaljerade instruktioner om dessa processer.
4

Skjut Nerf bars under ATV och montera dem på ramen. I de flesta fall kommer det redan att montera bulthål för nerf bar kit. Men om din ATV ram inte har dessa bulthål, då måste du borra ditt eget. I båda fallen måste du se till att staplarna är monterade mycket säkert och att de är fästa med minst sex olika skruvar.
5

Byt ATV plast och sitsen.
6

Bifoga eventuella band till de Nerf bars som inte redan sitter när barerna köptes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87800.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.