Hur Wire en huvudenhet för en 2005 Audi A4

Byta ursprungliga enheten fabrik chef för 2005 Audi A4, till förmån för en eftermarknad stereo, kan förbättra bilens ljud ljudkvalitet, samtidigt utöka systemets totala kapacitet för att lägga till ytterligare komponenter. Korrekt anpassning och kabeldragning en ny huvudenhet till bilens befintliga ljudsystem är en viktig del av installationsprocessen som inte får förbises. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
europeisk stil nycklar radio borttagning
Stereo install kit
Spårskruvmejsel
Harness adapter
Butt kontakter
Wire pressningar
eltejp Begagnad Audi antenn adapter
Visa fler instruktioner
Factory Stereo Borttagning
1

Öppna bilens huv och koppla den svarta färgade negativa batterikabeln från batteriets minuspol, anges med ett minustecken, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.
2

Undersök original stereo och lokalisera de två viktiga slots, placerade under varje vridreglage.

Billiga 3

in båda bytesnyckel in de viktigaste spåren. Ta tag i båda knapparna och dra stereo ur instrumentbrädan konsolen öppningen. Du kan behöva sprida nycklarna i en passiv mode, samtidigt som du drar, för att inte av misstag eller för tidigt släppa tangenterna under borttagningen.
4

Koppla antennen och ledningar anslutningar från baksidan av enhet. Ta bort originalet stereo från fordonet. Addera Byte huvudenhet Förberedelse
5

Undersök kopplingsscheman för ersättning huvudenheten och sele adapter. Ta de färdigskurna isolerade ändarna av varje tråd för stereo egenutvecklade kablage kontaktdon och kablage adapter, vrid tråden slutar med fingrarna för att förhindra nötning
6

Anslut motsvarande kablar från stereons kablage kontakt. i selen adapter, en i taget, beroende på stereon och sele diagram adapter, använder rumpa kontakter och ett par tråd pressningar. Ge varje anslutning en liten bogserbåt för att säkerställa en korrekt anslutning.
7

Wrap insamling av ledningar med eltejp för att bilda en enda kabel. Vara noga med att skära av ändarna av oanvända kablar för att förhindra eventuella shorts,. Vika de oanvända kablarna från kontakterna innan inslagning alla anslutningar med eltejp
8

Ta bort monteringskassetten från den nya huvudenheten chassi, enligt de instruktioner som följer med tillverkaren. Montera stereo installation kit, enligt produktens specifika instruktioner, se till att använda en platt skruvmejsel för att böja de små flikarna på monteringskassetten mot insidan delen av monteringssats, eftersom detta kommer att korrekt fästa hylsan till kit.
9

Skjut ersättare huvudenheten i öppningen av monteringskassetten.
Installation
10

Anslut fordonets sida ledningar kopplingar till den kvinnliga slutet av sele adaptern.
11

Anslut antennen adaptern till fordonets antennkabel.
12

Anslut egenutvecklade ledningar kontakt för stereo, och den återstående änden av antennen adaptern, på baksidan av ersättningsenheten.
13

Skjut stereo och monteringssats i instrumentpanelen konsolen öppning. Tryck på sidorna av monteringssats tills utrustningen snäpper på plats.
14

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82839.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.