Hur man installerar en stereo i en 2001 Chevy Blazer

Den 2001 Chevy Blazer är utrustad med en AM /FM-stereo med singel-skiva i-dash CD-spelare. Alternativen för Blazer har cd-växlare, MP3-spelare och stereo som kan spela satelliten radio. Installera en ny eftermarknad stereo själv är ett gångbart alternativ. Den Blazer kräver inte specialiserade bilstereo verktyg för att installera en ny radio, men du kommer att behöva adaptrar för att utjämna plattformen mellan din Blazer och din nya stereo. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden kit stereo installation (med fronten adapter och antenn adapter)
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Blazer genom att dra Huvlås mot dig. Släppet är under instrumentbrädan, till vänster om rattstången.
2

Koppla bort jordkabeln från batteriet med skiftnyckel. Lossa bulten som håller kabeln till den negativa inlägg och dra kabeln från batteriet.
3

Dra den övre instrumentpanelen bort från instrumentbrädan. Ta upp i ena hörnet av panelen och dra den från instrumentbrädan. Panelen kommer att snäppa bort från instrumentbrädan. Arbeta dig över instrumentbrädan, dra panelen helt fri från instrumentbrädan.
4

Dra ned de stereo frigöringsspakarna på vardera sidan av stereon montering dockan.
5

Dra fabriken stereo från stereo docka.
6

Dra ledningarna från baksidan av beståndet stereo. Den stereo ledningar är grupperad tillsammans med plast tråd bindemedel. Dra plast bindemedel, inte de ledningar själva. Dra den svarta antennkabeln från baksidan av fabriken stereo.
7

Sätt fronten adaptern från GM monteringssats. Dra stereo ledningarna från dockningsstationen och anslut den till ett kabelnät adapter.
8

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av den nya stereon.
9

Placera GM antennadaptern över den svarta antennkabeln. Anslut anpassad antennkabeln i FM-antennuttaget på baksidan av den nya stereon.
10

Skjut den nya stereon i fronten adaptern. Skjut in den i dockan tills den låses på plats. Lyft frigöringsspakarna på vardera sidan av stereon fäste.
11

Placera instrumentpanelen mot instrumentbrädan. Tryck på panelen till instrumentbrädan på ett hörn tills panelen snäpper fast. Arbeta händerna över bredden av panelen, trycker den mot instrumentbrädan tills klämmorna på undersidan är alla snäpps på plats.
12

Placera jordkabeln klämma tillbaka på den negativa batteripolen. Fäst kabeln till posten med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81260.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.