Hur man lägger Subs i en Dodge Dakota Quad Cab

Lägga ett par subwoofers till stereon i din Dodge Dakota kan göra stor skillnad i basåtergivning och ljudkvalitet i din lastbil. Lägga ett par subwoofers kan också öka volymen på basen genom att du kan skruva upp volymen ytterligare (eftersom högtalarna kan hantera mer volym utan att förvränga ljudet av bas). Lägga till en subwoofer kräver endast begränsade verktyg och kunskap och kan spara en massa pengar som du annars skulle betala för professionell installation. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
Subwoofer box
trälim
Högtalarkabel
Kraftig kardborre
Tyg lim
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet mellan de främre och bakre sätena. Du kan också montera subs under baksätet eller lyfta baksätet och placera subs höger på baksidan av hytten. Ta reda på om sub rutan eller rutorna som du har valt för dina högtalare kommer att passa i utrymmet.
2

Installera subs i sub box. Fäst högtalarkabeln till terminalerna på insidan av resp koppen på baksidan av sub box. Kör tråden till den första sub och bifoga det till terminalerna. Kör en andra bit tråd från terminalerna på de första sub till terminalerna på de andra sub och bifoga det. Säkra båda subs på plats med skruvar.
3

Använda trälim, bifoga kardborrband i botten av sub box. Använd tyg lim för att fästa en motsvarande remsa av kardborreband på mattan på baksidan av din Dakota.
4

Kör en tråd från baksidan av din förstärkare till den plats där du monterar högtalaren. Rutten kommer att bero på var din förstärkare, men du kan lyfta kanten av plasten trim och mattan med en skruvmejsel för att dölja tråden undertill.
5

Fäst tråden på baksidan av subwoofern rutan och placera lådan på kardborrebanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82255.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.