Felsökning Pioneer Förstärkare

Pioneer förstärkare eller förstärkare, existera som ett tillägg till bil ljudsystem. De inte bara förstärka ljudvolymen, men de tillåter in-dash-mottagare att arbeta vid lägre ljudnivåer som kan minska distorsion och ger ett renare ljud. Problem med Pioneers förstärkare är oftast relaterade till förstärkaren klippa in och ut. Orsaker resultat från överhettning bland annat. Följ dessa felsökningssteg för att korrigera problem med Pioneers förstärkare lätt. Saker du behöver
Hobby kniv
Elektrisk
tejp
Visa fler instruktioner
1

Leta efter kortslutningar om ljudet håller att klippa in och ut. Shorts är vanligt förekommande i ledningar där trådarna korsar vassa ytor. Lägg märke där panelerna ansluta karossen och sökvägen ledningarna följer. Spåra ledningarna tillbaka från varje högtalare och leta efter nakna kablarna. Tejp och täta eventuella frays.
2

Kontrollera för alla lösa kablar på förstärkaren. Förstärkaren är ansluten till huvudenheten i instrumentpanelen. Dessa anslutningar kan väl använda en plug-liknande sele. Skjut selen ordentligt i utrustningen.
3

Låt Pioneer amp svalna och återställ sig om du har spelat musik på hög volym och förstärkaren har skurits ut. Detta är en säkerhetsåtgärd inbyggd i förstärkare för att stoppa det smälter. Amps skapa värme.
4

Flytta Pioneer förstärkare om det fortsätter att skära ut. Om förstärkaren är under sätena, behöver någon matta som blockerar eller vidrör kylfläns eller fenor ventilation skall skäras bort med en hobbykniv. Du får inte stoppa shopping, rockar, bagage eller andra objekt på förstärkaren om förstärkaren är monterad i bagageutrymmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81807.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.