Hur man tar bort en Metra Radio Kit på en 2001 Saturn SC1

Den Metra radio install kit för din 2001 Saturn SC1 är utformad för att bekvämt montera en eftermarknad stereo i den ursprungliga stadskärnan instrumentpanelen konsolen, utan behov av att kraftigt modifiera bilens interiör. Borttagning av Metra install kit från din bil kommer att vara nödvändig när du installerar den ursprungliga-utrustning fabrik stereo, eller när du utför dashboard-relaterade komponenter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Öppna bilens huv och koppla den svarta färgade negativa batteri kabeln från batteriet, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.
2

Undersök i-dash knä panel, som ligger direkt under ratten. Ta bort de fyra skruvarna som fäster panelen, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
3

Undersök de två rundade täckpaneler kring rattstången. Ta bort de två skruvarna som håller de två halvorna av rattstången panelen, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel, ta bort den övre halvan av rattstången panelen
4

Öppna förarsidans dörr och ta bort de två. skruvarna som håller locket instrumentbrädans gavel på sidan av instrumentpanelen, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Ta av locket och ställ den åt sidan
5

Fatta kanterna trim ramen som omger stereon, styr värme och instrumentpanel,. Separat panelen från instrumentbrädan
6.

Ta bort de två sexkantsskruvar fäster radion kit till centrum streck konsolen, med en spärr, socket och förlängning. Skjut monteringssats, med installerad radio, från öppningen på instrumentbrädan.
7

Koppla stereo-side-adapter kablage från bilens audio-kablage kontakt. Koppla loss antennkabeln från baksidan av stereon.
Installation
8

Anslut bilens audio-kablage kontakt till stereo-sidan sele adapter. Anslut antennkabeln på baksidan av den stereoanläggning.
9

Skjut install kit i öppningen på instrumentbrädan. Säkra install kit och stereo till instrumentbrädan konsolen med hjälp av de två ursprungliga sexkantsskruvar, Rikta socket, Ratchet och förlängning.
10

trim bezel över instrumentpanelen och instrumentbrädan konsol öppning. Tryck-passa på ramen i stället
11

tillbaka locket instrumentbrädans gavel,.. Fästa locket till instrumentbrädan, med hjälp av de ursprungliga skruvar och en kryssmejsel
12

Byt rattstången plåtar, med hjälp av de ursprungliga skruvar och en kryssmejsel.
13

Säkra förarens panel sida knä under-streck-området, med hjälp av de ursprungliga skruvar och en Phillips-skruvmejsel.
14

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82838.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.