Hur man installerar en bilstereo i en 1998 Cavalier

Innan efterträddes av Chevy Cobalt 2005, var Chevy Cavalier är en av de mest sålda kompakta bilar i Amerika. Den tredje generationen av Cavaliers, inklusive 1998 års modell, kom med en AM /FM-stereo kassettdäck som standard. Valfria stereoapparater fanns tillgängliga, inklusive en single-disc CD-spelare och senare en trunk monterade cd-växlare. Cavalier ägare som vill byta ut en felaktig fabrik däck eller uppgradera till en mer kapabel enhet kan installera en eftermarknad stereo med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
Tänger (eller skiftnyckel) katalog Socket, 7mm
Ratchet
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo monteringssats (med antenn adapter)
Show Mer Instruktioner
1

Lyft huven på Cavalier. Lossa klämman på jordkabeln med tång eller skiftnyckel. Kabeln ansluter den negativa batteripolen med fordonets chassi. Flytta kabeln klämma bort från batteriet tills du är färdig med installationen.
2

Anslut stereo ledningar som kommer från den vakanta stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Konsultera adapter för instruktioner för att ansluta motsvarande ledningar.
3

Sätt fronten adaptern från GM stereo installation kit till montering docka av fordonet. Skjut GM antennadaptern över antennen ledningen för en jämn passform med eftermarknaden stereo.
4

Anslut kablarna från kabelnätet adaptern till baksidan av eftermarknaden stereo. Anslut anpassad antennkabeln på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut stereo i fronten adaptern tills den nya radion "snäpper" på plats.
6

Skruva i de tre skruvarna (två på vänster sida, ett till höger) på utsidan av stereon fäste med 7 mm hylsa och spärrskaft.
7

Placera kåpa runt stereo montering och klimat kontroller och tryck fast den på plats. Klippen på panelen kommer att engagera, låsa panelen till instrumentbrädan.
8

Placera större frontpanel mot instrumentbrädan och returnera de fem bolt skruvarna längst upp på panelen med socket och ratchet .
9

Skruva i de två bolt skruvarna på den vänstra sidan av handskfacket öppningen. Stäng handskfacket.
10

Placera jordkabel klämman runt minuskabeln inlägget av Cavalier batteri. Dra åt klämman till terminalen inlägget med tång eller skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81239.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.