Hur man tar bort Stock däck på en 1997 Honda Civic

I lager stereo i en 1997 Honda Civic är en AM /FM-däck med antingen ett kassettdäck eller en CD-spelare, beroende på trim nivå av bilen. Denna stereo kan bära ner med tiden och så småningom bryta. Alternativt, om du vill uppgradera stereon i din Honda med något nyare och modernare, så du kan byta ut beståndet däck med en eftermarknad modell. För att göra det måste du först ta bort beståndet däck från bilen. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna i botten av handskfacket. Lossa skruvarna med en Phillips skruvmejsel. Öppna handskfacket och dra bort det från instrumentbrädan.
2

Ta bort de tre skruvarna som sitter på förarsidan panelen under rattstången med skruvmejseln. Dra bort panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

Skruva ur de två skruvarna under värmereglaget med skruvmejseln. Skruva loss de återstående fyra skruvarna som håller panelen nedanför värmereglaget på plats med en skruvmejsel och dra bort det från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två skruvarna som håller stereon i instrumentbrädan sitter bakom panelen nedan värmaren kontrollpanel med en 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut stereo ur instrumentbrädan och dra ur ledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82112.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.