Hur man tar bort bilradion på en Bora

I Europa är Volkswagen Jetta och Golf heter Bora , och dela en hel del liknande delar . Ett exempel på detta är den dubbla - DIN stereo utrustad på vissa modeller , vilket ger Customizers massor av utrymme för att installera större stereoanläggningar , med funktioner som navigering , och en in - dash skärm . För att ta ut dessa däck men tar några speciella verktyg som du inte kan enkelt fabricera hemma . Saker du behöver
VW Dubbel - DIN radio borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren och titta på ansiktet på stereon . I varje hörn finns små, platta slots som du behöver för att sätta nycklarna i . Varje tangent har en liten skåra i slutet av den . Skjut nycklarna i hålen i hörnen så att de två knapparna på vänster sida har skåran pekar åt höger , och de högra sidoknapparna har skåran pekar åt vänster .
2

Push radio avlägsnande verktyg till stereon tills de klickar på plats . Dra på verktygen radio borttagning med hjälp av båda händerna och skjut stereo ur instrumentbrädan .
3

Håll stereo med ena handen och dra ut antennen bly leder CD-växlare och GPS ( om sådan finns ) , och kabelnätet med hjälp av händerna för att poppa klippet på selen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80888.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.