Hur man bygger en Sub Box för en lastbil

Bygga en sub box för en pickup är ofta en svår uppgift. Till skillnad från bil stammar, lastbilar har mycket begränsat utrymme för en baslåda. Subwoofer lådor för lastbilar tenderar att vara smal, lång och bred. Även om en lång, tunn och bred subwoofer box är lämpligt, måste det byggas med en viss inre volym att korrekt rymma en subwoofer. Om den inre volymen av en subwoofer box är för liten eller för stor, kommer utförandet av subwoofern lida. Saker du behöver
Subwoofer
Måttband
3/4-tums medium density fiberboard
Jigsaw
Pencil
Terminal cup
Compass
Carpenters lim
Borra
Skruvmejsel
2-tums skruvar
silikon fogtätning
Paper
Visa fler instruktioner
1

Mät plats i lastbilen som baslåda kommer att installeras. Baslådor installeras normalt mellan sätena och den bakre väggen i hytten.
2

Beräkna storlek och dimensioner av baslåda. Utnyttja en miniräknare baslåda, som finns på 12 Volt hemsida, och sätt värdena för diameter på subwoofern, djup subwoofern, och krävs volym för subwoofer rutan. Dessa värden kan hittas i tillverkarens handbok för subwoofern. Justera värdena för baslåda kalkylatorn enligt storleken begränsningar av trucken. Addera 3

Klipp ut och märka de sex sidorna till subwoofer rutan. Också, dra subwoofer hålet med en kompass placerad i mitten av frontpanelen. Subwoofern hålet ska vara diametern på subwoofern. Rita hålet för terminalen koppen på baksidan. Klipp ut dessa hål med hjälp av en sticksåg.
4

Fäst alla sex sidor av baslåda tillsammans med 2-tums skruvar. Förborra tre hål längs varje söm och lägga snickarens lim till sömmarna för att öka styrkan i baslåda. När lådan är tillsammans, täta det inre av baslåda med silikon fogtätning. Denna fogtätning bör placeras längs varje söm av baslåda och fick torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81454.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.