Hur man installerar en stereo i en Honda Pilot

Honda Pilot ägare som söker en mer kraftfull och kapabel stereo kan hitta en lämplig eftermarknad ersättare som passar in i deras budget. Avlägsna Honda Pilot-aktien AM /FM-stereo för att göra plats för utbyte eftermarknaden stereo huvudenhet. Du kan ta hjälp av en bilstereo professionell för att utföra avlägsnande och efterföljande installation, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Tunn duk
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa mer Instruktioner
1

Lyft Hondas huven och lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Använd 10-mm nyckel och ta bort kabelns klämman från batteriet. Ställ in kabeln åt sidan och flytta till Pilot interiör.
2

Wrap ett tunt tyg över bladet av en kåpa borttagningsverktyg. Bänd instrumentpanelen omger stereon bort från instrumentbrädan. Koppla loss ledaren kontakterna från uttagen på baksidan av panelen (för fara övergång och defroster-knappen) och ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo konsol med Phillips-skruvmejsel. Skjut stereo från kajen. Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar och enda antennkabel bly från baksidan av stereon. Ställ in stereon åt sidan.
4

Sätt eftermarknaden fronten adaptern till stereon dockan. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i hörnen på adaptern för att säkra den inom pilotens instrumentbräda stereo docka. Nå in i baksidan av dockan och dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan.
5

Anslut stereo ledningar i adaptern kablage bly kontakter. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln i FM /AM-antenningång på baksidan av den nya stereon. Skjut eftermarknaden huvudenheten i fronten adaptern. Tryck in enheten i instrumentbrädan tills den snäpper på plats.
6

Placera kåpa nära instrumentbrädan och anslut ledningar kontakter för faran och reglage defroster. Tryck fast panelen mot instrumentbrädan för att knäppa den på plats. Återgå till Hondas motorrummet.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka på batteripolen. Dra åt bulten på den negativa batterikabeln klämma med skiftnyckel. Stäng pilotens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82049.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.