Hur byter jag CD-spelare i en 1999 Toyota Camry?

Byt ut lager stereo i 1999 Toyota Camry om enheten inte fungerar eller att uppgradera till mer kapabla enhet. Beståndet stereo i Camry är en AM /FM-stereo med CD-spelare. Aftermarket stereo inkluderar flera huvudenheter med cd-spelare inbyggd som passar inom Camry s stereo montering dockan. Använd en adapter kablage för att överbrygga klyftan i kompatibiliteten mellan din Camry och den nya CD-spelare, och ersätta stereon själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
10-mm hylsa och kör
Aftermarket stereo fronten adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Camry och koppla den negativa batterikabeln från batteriet. Lossa kabelns klämma med en 10-mm skiftnyckel och lyfta kabeln från batteriets pol. Ställ kabeln åt sidan tills den nya är klar.
2

Dra askkoppen från instrumentbrädan. Ta tag i nederkanten på plasten instrumentbrädan som omger stereon och klimatpanelen och dra bort det från instrumentbrädan. Addera 3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fästet med en 10-mm hylsa och kör. Skjut stereo från instrumentpanelen stereo docka för att komma till ledningar kontakterna på baksidan av enheten. Koppla de två plast kontakterna och dra ur antennkabeln.
4

Skjut Toyota eftermarknaden stereo fronten adapter i vakanta stereo docka. Skjut satsen i dockan tills den snäpper takt. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i hörnen på kortet med uttaget och kör. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av monteringen dockan.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna i spetsen kontakterna i kabelnätet adaptern. Sätt in adapterns leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut antennkabeln leder in i FM antennuttaget på baksidan av den nya enheten. Skjut CD-spelaren i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
6

Rikta den övre kanten av trim panel med toppen av stereo fästet och tryck ned på panelen för att möta instrumentbrädan . Tryck ordentligt mot panelen att snäppa sakernas Internet på plats igen. Byt ut askkoppen. Återgå till Toyotas batteri.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma över den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Camry huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81691.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.