Hur man installerar en pekskärm CD-spelare

Pekskärm CD-spelare tillåter bilägare att kontrollera sin stereo via på skärmen gränssnittet. Byta en standard huvudenhet med en pekskärm enhet kommer också att ge multi-media funktioner som GPS-navigering och DVD-uppspelning. Du kan välja att ha din nya touch screen-enhet installeras av en professionell bil ljudtekniker eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och installera det själv. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Vehicle reparationshandbok
Skal adapter (dubbel-DIN) katalog Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1 < p> Höj bilens huva för att komma åt batteriet. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet för att undvika kortslutning i elsystemet under installationen. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa bulten på batterikabeln klämma. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan, bort från batteripolerna. Flytta till fordonets insida.
2

Ta fabriken stereo om du inte redan har gjort det. Konsultera reparationshandbok för utvisningsförfaranden specifika till ditt fordon. Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från baksidan av beståndet stereo däck. Ställ huvudenheten åt sidan.
3

Sätt i dubbel-DIN stereo fronten adaptern i bilens stereo docka. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av bilens instrumentbräda.
4

Anslut stereo-kontakter ledningar leder till motsvarande ledningar i kabelnätet adaptern.

5

Anslut kabelstammen adaptern leder kontakterna i uttagen på baksidan av den nya pekskärmen CD-spelare. För in antennkabeln leder till FM /AM-antenningång på baksidan av CD-spelaren. Skjut in den nya enheten i fronten adaptern tills den snäpper fast i bilens stereo docka.
6

ersätta någon av de instrumentbrädan paneler som togs bort för att extrahera enheten fabriken huvudet. Följ instruktionerna i reparationshandboken för just din bil. Återgå till bilens batteri.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman med skiftnyckel eller tång. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82403.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.