Hur Bridge Jag en Kenwood KAC-X1R?

KAC-X1R förstärkare bilstereo, tillverkad av Kenwood är en slimmad design, enkel-kanals förstärkare med ett variabelt lågpassfilter, dubbla nätaggregat, informationsdisplay och frivillig bas fjärrkontroll. KAC-X1R producerar 600 watt konstant effekt vid 4 ohm eller 1200 watt vid 2 ohm. Eftersom Kenwood KAC-X1R är en singel-kanals förstärkare, kan det inte vara överbryggas. Genom att ansluta en eller flera av rätt typ av subwoofer till KAC-X1R, dock kan du se till att förstärkaren arbetar vid 2 ohm och producerar 1.200 watt. Saker du behöver
skiftnyckeln
Högtalarkabel
Skruvmejsel 4-ohms dubbla talspolar subwoofer Sida 2 4-ohms subwoofers
Visa fler instruktioner

1

Bestäm om KAC-X1R viljestyrka en subwoofer eller två. Om det kommer att driva en enda subwoofer, köpa en 4-ohms subwoofer med en dual-talspole. En dubbel-TALSPOLE har två talspolar, vardera med egen separat anslutning. Om förstärkaren viljestyrka två subwoofers, se till att köpa två 4-ohms singel-talspole subwoofers
2

Koppla bort bilens negativa ("-"). Batterikabel med en skiftnyckel
3

Run högtalarkabeln från KAC-X1R förstärkaren till subwoofern eller subwoofer. Dölj tråden under bilens mattan och trim bitar.
4

Anslut högtalarkabeln till subwoofern eller subwoofer och förstärkare med en skruvmejsel. Om endast en subwoofer ska installeras, anslut en kabel från den positiva ("+") terminal på förstärkaren till den positiva polen på subwoofern och den andra kabeln från den negativa polen på förstärkaren till den negativa terminalen på subwoofern. Om två subwoofers håller på att installeras, måste de installeras parallellt för att säkerställa KAC-X1R förstärkare arbetar vid 2 ohm. Att installera subs parallellt, anslut högtalarkabeln från de positiva terminaler båda subwoofers till den positiva förstärkaren terminalen och från de negativa terminalerna på båda subwoofers till den negativa förstärkaren terminalen.
5

Anslut batteriets negativa kabeln med en skiftnyckel. Vid denna punkt, är det Kenwood KAC-X1R förstärkare installerad och bör ge maximal effekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82580.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.