Lägga till AUX in en bilradio

En aux-ingång, eller AUX-ingång, ger bilens stereo med möjlighet att ansluta till en uppsjö av eftermarknaden stereo komponenter. Till exempel mp3-spelare och satellit radiomottagare bäst ansluten via en AUX-ingång. Alternativet för att ansluta dessa enheter lämnar ljudkvaliteten och funktionaliteten hos din stereo vill. För att korrekt lägga en AUX-ingång måste du ta bort fabriken stereo från bilens stereo docka. Förfarandena för just din bil kan hittas i bilreparationer handboken. Saker du behöver
Skiftnyckel
FM modulator
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på bilen för att komma åt batteriet terminaler. Ta bort den svarta beläggningen (om tillämpligt) över den negativa batteripolen bly.
2

Placera skiftnyckeln på bulten som håller den negativa batterikabeln till ledningen. Vrid skruven moturs för att lossa kabelns klämma. Lossa batterikabeln från batteriet och ställa det ifrån batteriet tills AUX-ingång har etablerats. Flytta till fordonets insida. Addera 3

bort bilens fabriken stereo. Konsultera din manual reparationsinformation för specifika instruktioner. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet däck.
4

Anslut en adapter ledningsnätet till bilens stereo kablage. De ledningar kontakter i bilens stereo ledningar och kabelstammen adaptern leder kontakten till varandra bara ett sätt - du kan inte koppla fel
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den. stereo.
6

Anslut FM-modulator antennkabeln i antennuttaget på baksidan av stereon. Anslut antennkabeln från din bil till ingången på FM-modulator.
7

Dra FM modulator ingång i handskfacket bredvid stereon dockan. Placera den viktigaste komponenten i modulatorn i baksidan av den stereo-dockan (förutsatt att det finns utrymme i den bakre delen av dockan. Om inte, stuva den FM-modulatorn i handskfacket och köra anslutningstrådarna genom handskfacket insidan panel).
8

tillbaka stereon i dockan som beskrivs i bilens reparationshandbok. Återgå till batteriet.
9

Byt batteri kabeln till den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma med en skiftnyckel. Byt gummilager över terminalen och stänga bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81570.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.