Hur AUX-ingång på en 2003 BMW 325I

Bilstereo system med en "AUX" eller "extra"-ingång gör det enkelt att ansluta en MP3-spelare eller annan ljudenhet direkt till systemet för uppspelning. Många äldre BMW-modeller har inte en "AUX" ingång installeras som standard, men med hjälp av en eftermarknad adapter kan du lägga till en ingång till nästan alla BMW fabriken stereo. När du är klar, kan du placera ingången nästan var som helst i fordonet att enkelt ansluta dina enheter. Saker du behöver
Wrench
BMW "AUX" ingång kit
Skruvmejslar
Trim borttagningsverktyg
3.5mm hane till hane kabel
Visa fler instruktioner

1

Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort den negativa batteripolen. Detta säkerställer att ingen el kommer att stereon medan du arbetar.
2

Använd trim borttagningsverktyg att bända trim ifrån instrumentbrädan, med början i området ovanför handskfacket. Långsamt arbeta dig mot trim ovanför stereon. Avlägsna beklädningsdetalj. Om du inte har ett trim borttagningsverktyg, linda eltejp runt spetsen av en platt skruvmejsel för att ta bort trim.
3

Bänd upp och ta bort beklädningsdetalj ovanför stereon .
4

Ta bort skruvarna på vardera sidan av stereon med skruvmejseln och dra sedan stereo ut ur instrumentbrädan.
5

Tryck på fliken för att lossa den stora svarta kontakten och ta bort den från baksidan av stereon.
6

Tryck en platt skruvmejsel mot den blå fliken på kontakten och försöker bända den uppåt för att frigöra de små kontakterna.

7

in den grå kontakten från "AUX" ingång kit i den tomma delen av den svarta kontakten, sedan ersätta de andra kontakterna och låsa den blå fliken på plats igen.
8

Trä den andra änden av "AUX"-kabeln i öppningen i instrumentpanelen och ner genom baksidan av instrumentbrädan så att den kommer ut i golvytan i passagerarsidan.
9

Infoga stereo tillbaka in i instrumentbrädan och ersätta de två skruvarna, sedan ersätta trim bitar. Anslut den negativa polen på batteriet.
10

Anslut ena änden av 3,5 mm kabel till "AUX" ingång och den andra änden i din ljudenhet. Slå på stereon och välj "AUX" som ingångskälla typ. Du bör nu höra ljud från enheten som kommer i högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82807.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.