Hur koppla in en CD-spelare i en Chrysler Cirrus

Chrysler Cirrus (även Dodge Stratus och Plymouth Breeze) var utrustade med en vanlig AM /FM-stereo med kassettdäck. CD-spelare var inte tillgängliga som standard tills Cirrus 'efterträdare, Sebring, infördes. För Cirrus ägare som vill installera en eftermarknad CD-spelare, först välja en kompatibel modell. CD-spelare som inte matchar ledningar utformningen av Cirrus kan installeras med hjälp av ett kablage-sele adapter. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim-panel borttagningsverktyg
10 mm hylsa och kör
Wiring-sele adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner

1

Dra huven-spaken under Cirrus 'instrumentbrädan på förarens sida av fordonet. Flytta till fordonets front och stötta upp huven för att arbeta på batteriet.
2

Lossa den negativa bult batterikabeln med skiftnyckel. Dra den negativa klämman batterikabeln från den negativa inlägg och vila bort från Cirrus 'batteri tills den nya CD-spelaren är installerad. Återgå till fordonets insida.
3

bort kåpa kring fabriken stereo med ett trim-panel borttagningsverktyg.
4

Skruva ut de två 10 mm bultar på vardera sidan av stereo-monteringsfäste med en hylsa och kör.
5

Skjut fabriken stereo från stereo docka och dra de två plast kontakterna från den bakre panelen. Anslutningarna fästa stereo ledningar till fabriken enheten och kan dras från de utloppen för hand.
6

Placera eftermarknaden stereo installation-kit fronten adaptern i stereon dockan. Dra stereo ledningarna från baksidan av dockan på framsidan av instrumentbrädan.
7

Anslut ledningar kontakterna i ett kablage-sele adapter. Konsultera adapter handbok för exakta kopplingen platser. Anslut kablage-sele adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya eftermarknaden CD-spelare.
8

Skjut CD-spelaren i öppningen från fronten adaptern. Skjut spelaren i dockan tills den snäpper på plats.
9

tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med sockeln och kör.
10

Align kåpa över stereo montering. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå till Cirrus 'batteri.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma runt Chryslers negativa batterikabeln inlägget. Dra kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Cirrus 'hood.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81465.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.