Hyundai Bilradio Removal

För att fixa eller byta stereo i en Hyundai , måste du först ta bort den . Även om det kan verka som en svår uppgift , med rätt verktyg , det är egentligen ganska enkelt och kan göras på några minuter utan muss och inget krångel . DIN Tool

Många importerade bilar installera sina komponenter med DIN skruvar eller stift , så det enklaste sättet att ta bort dem är med en DIN- verktyg , eller släpp knapp , gjord för den specifika bilen . Använda DIN verktyget undviker strippning eller dethreading något stift eller pinholders , eftersom stiften brukar infogas i en vinkel .
Borttagning av Stereo


in ändarna av DIN- verktyget i hålen på toppen och botten av vardera sidan av stereo. Hyundai DIN Verktyget har två punkter på ena änden för att rymma denna design , så se till att använda den medföljande nyckeln för din modell .

Tryck utåt Utlösningsnyckel och mot dig samtidigt att ta bort stiften . När alla fyra stiften tas bort , skjut stereo ur konsolen och koppla ur ledningsnätet och antenn kontakten på baksidan av enheten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80807.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.