Hur ändrar jag radion i min Chrysler Sebring JXi 2000?

Den 2000 Chrysler Sebring JXi är fabriken utrustad med två möjliga ljudsystem. Medan standardmodellen har en receiver med AM /FM och en kassettbandspelare, inkluderar "Limited"-modellen en in-dash sex-CD-växlare och en Infinity förstärkare sitter under passagerarsätet. Men om du vill uppgradera ditt ljudsystem, kommer samma mottagare passar i båda modellerna. Medan proceduren varierar beroende på den aktuella konfigurationen, bör byta huvudenheten gå smidigt. Saker du behöver
Ny huvudenhet och kablar
Hylsnyckel
8 mm hylsa
Kabelpiska (tillval) katalog Knife (tillval) katalog Lödkolv (tillval) katalog eltejp (tillval)
Visa fler instruktioner
1

bort instrumentpanelen trim runt huvudenheten och klimat knappar kontroll genom att försiktigt bända loss det med ett trubbigt, platt föremål som vann " t repa plasten. Den trim hålls på plats genom friktion med clips och det finns inga skruvar för att ta bort. Ta bort de 8 mm bultarna syns runt huvudenheten. Lossa kablarna som leder från huvudenheten, inklusive kablar som leder till högtalarna eller förstärkaren, den tunna svarta antennen tråden och den valfria rund kabel ansluter till CD-växlare.
2

Jämför ledningsdragningen för din gamla enheten till utgångarna på din nya enhet. Om de inte är kompatibla, kommer du behöva skarva en ledningsnätet till de utgående kablarna från din nya enhet för att ansluta till bilens system. I huvudsak vänder detta två elektriska utgångar till sex (eller fler). Ledningsnätet bör komma med ett diagram som beskriver vilka ledningar ska dras till vilka utgångar. För bästa resultat, löda samman trådarna och isolera med eltejp.
3

Anslut ledningsnätet till den ursprungliga huvudet enhetens utgående kablar. Fäst de utgående kablarna och antennen till huvudenheten och skjut in den i instrumentpanelen. Om din huvudenhet kräver en monteringssats för en exakt passform, följ de medföljande instruktionerna. Om möjligt, installera de 8 mm bultar. Placera försiktigt streck trim och tryck försiktigt tills den snäpper på plats.
4

Testa din nya enhet. Om radion inte fungerar, ta bort huvudenheten och kontrollera anslutningen till antennen. Om problemen kvarstår, kontrollera om en signal från varje stift kablage slots med en voltmeter. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81852.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.