Hur man tar bort en 99 Eclipse Factory Stereo

I lager stereo i en 1999 Mitsubishi Eclipse var en AM /FM-stereo med CD-spelare. Denna stereo innehåller förlegad teknik jämfört med eftermarknaden stereoapparater tillgängliga idag. Dessa eftermarknaden stereoapparater har funktioner som i-dash CD-växlare, satellitradio eller motordrivna in-dash skärmar med DVD-spelare. Om du vill ha dessa funktioner i din bil, och vill eventuellt höja dess andrahandsvärde bort fabriken stereo och installera en eftermarknad däck. Saker du behöver
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Justera båda framsätena så långt fram som möjligt. Leta upp de små skruvlock på den bakre delen av konsolen och ta bort locken med hjälp av platt skruvmejsel. Ta bort skruvarna undertill med stjärnskruvmejsel.
2

Dra upp mugghållaren att frigöra den från konsolen. Ta ut de två skruvarna på undersidan av mugghållaren hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra loss ramen runt radion med händerna och ta bort skruvarna på undersidan av ramen med stjärnskruvmejsel. Addera 3

Vrid växelspaksknopp moturs för att ta bort den från växelspaken. Koppla ledningarna som leder till cigarettändaruttaget. Dra mittkonsolen upp och ut ur fordonet.
4

Skruva radion från instrumentpanelen med hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra ut den i instrumentbrädan och dra ur kablarna och antennen bly från stereon, sedan ta stereo ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81962.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.