Hur man installerar en radio i en Ford Windstar

Övertagande för Aerostar 1994 var Ford Windstar en av två minibussar som erbjuds av Ford Motor Co fram till 2004 (Mercury Villager var den andra). Den inofficiella fokus Windstar var att producera en familj fordon med mer uppmärksamhet ägnas åt inre komfort. En del i detta arbete var märkbar i departementet bilstereon. Den Windstar kom standard med ett mer kraftfullt ljudsystem än någonsin erbjöds i ett Aerostar. Windstar ägare som söker specifika funktioner via en eftermarknad radio kan installera det med lite tidigare erfarenhet. Saker du behöver
10 mm hylsa
Ratchet
Kabelstam adapter Begagnad Ford stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla grundstötningen kabeln (svart kabel ansluter batteriets minuspol med ram av Windstar) med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
2

Anslut stereo ledningar (nu fri efter avlägsnande av fabriken radio) till det leder i kabelnätet adaptern. Adaptern omvandlar plattformen av Ford stereo ledningar för att vara acceptabel för eftermarknaden komponenter.
3

Skjut fronten adaptern eller installation sleeve från Ford stereo monteringssatsen i stereo montering dockan av Windstar. På första generationens Windstars (1995 till 1998 modeller) använder en installation hylsa, på andra modeller använder en frontplatta adapter)
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av den nya radion.. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av eftermarknaden radio.
5

Placera baksidan av den nya stereon vid öppnandet av stereo montering dockan. Skjut stereo rakt in i öppningen tills stereon snäpper fast i dockan.
6

Byt jordkabel klämman över minuskabeln stolpen och dra åt klämman med hylsa och spärrskaft.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81196.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.