Hur koppla in en stereo i en 1994 Ford Ranger

Den 1994 Ford Ranger är utrustad med en standard AM /FM-stereo med kassettdäck. En single-disc CD-spelaren är valfritt. Ranger ägare som behöver ersätta en felaktig lager stereo eller vill uppgradera till ett mer kraftfullt system kan byta sin fabriksmonterad enhet för en eftermarknad stereo. Det första steget för att installera en ny stereo är att ta bort den gamla. Köpa Ford DIN borttagningsnycklarna att ta bort den gamla stereon en enkel process för alla fordon. Instruktioner
1

Öppna huven på Ranger genom att dra spaken Huvlås under förarsidan instrumentbräda. Flytta till framför lastbilen och släpp huvfäste placerad mellan huven och den främre delen av fordonet. Tryck upp spärren för att frigöra fläkten från motorrummet. Prop huven upp med huven stativ.
2

Lossa bulten som håller fast jordkabeln till batteriet. Den jordkabel ansluter den negativa batteripolen på ramen av Ranger. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten, sedan flytta kabeln från batteriet. Återgå till hytten på fordonet. Addera 3

Skjut de två stiften i Ford DIN avlägsnande verktyg i hålen på vardera sidan av Ranger fabriken stereo. Skjut verktygen i hålen tills de låses på plats.
4

Dra utåt på de verktyg medan du skjuter Ford lager stereo från bilens instrumentbräda stereo docka. Dra enheten från instrumentbrädan tills kabelanslutningar är tillgängliga för hand.
5

Dra den vita plasten kabelanslutningar från uttagen på baksidan av stereon. Koppla baksidan FM antennkabeln från uttaget på baksidan av enheten.
6

Skjut installationen buren i det tomma stereo docka i Rangers streck. Skjut buren i öppningen tills den ligger an mot baksidan av stereon dockan.
7

nå in i baksidan av dockan att samla stereo ledningar och antennkabeln. Anslut de två vita plast kontakterna i motsvarande ledningar i kabelnätet adaptern.
8

Anslut ledningen sele adapter kontakt i motsvarande ledningar på baksidan av den nya stereoanläggning. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereon.
9

Böj metallflikarna vid öppnandet av installationen bur med en flat skruvmejsel. Flikarna ska vikas för att säkra buren i Rangers stereo docka.
10

Skjut den nya stereon i dockan (numera kantad av installationen buren) tills enheten snäpper på plats. Återgå till batteriet.
11

Byt jordkabel tillbaka runt Ford Ranger negativa batteripolen. Använd skiftnyckel för att dra åt bulten på kabelns klämma att fästa kabeln till posten. Stäng Ranger huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81565.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.