Hur gör jag koppla in en CD-spelare i en 1995 Mercury Sable?

Koppla ihop en ny CD-spelare till en 1995 Mercury Sable är en uppgift underlättas med hjälp av ett fåtal specifika eftermarknaden adaptrar. När du har valt CD-spelaren som du vill installera i stereo docka av Sable, köpa en frontplatta adapter och kablage adapter för att överbrygga eventuella klyftor som kan finnas mellan storleken och formen på spelaren och dess utlopp ledningar. Första gången installatörer kan få en ny CD-spelare installerad i väl under en timme. Saker du behöver
10mm hylsnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid motorn och dra i spaken Huvlås. Flytta till fordonets front och öppna motorhuven för att komma till batteripolerna.
2

Lossa skruvarna som håller fast den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10mm hylsnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan tills den nya CD-spelaren har installerats.
3

Sätt stiften i de U-formade Ford DIN demonteringsnycklarna i öppningarna på endera sidan av fabriken stereo ansikte. Skjut varje verktyg i öppningarna tills de snäpper på plats. Dra utåt på de verktyg samtidigt dra fabriken stereo från instrumentbrädan stereo mount.
4

Lossa plast tråd kontakterna anslutna till den bakre panelen på stereon. Dra antennkabeln från FM-antennuttaget på baksidan av beståndet stereo.
5

Skjut installation buren medföljer den nya CD-spelaren i stereo montering dockan. Vik metallflikarna på framsidan av buren utåt med en skruvmejsel. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan till framför installationen buren. Anslut stereo ledningar kontakterna i ledningarna av kabelnätet adaptern
6

. Anslut kabelstammen adaptern leder till önskade uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på nedre högra hörnet av den nya CD-spelaren.
7

Skjut in den nya enheten i installationen buren. Skjut in CD-spelaren i dockan tills den snäpper på plats. Återgå till motorrummet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma på den negativa batteripolen. Dra åt skruven som håller fast kabeln till terminalen med en 10mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81726.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.