2005 Impala SS Bose Stereo specifikation

Standardmodellen av 2005 Chevrolet Impala SS inte kom standard med en Bose stereo. Den innehöll bara en AM /FM-radio. Bose stereoanläggningar säljs oberoende av Impala, men de flesta modeller är kompatibla med bilen - det är ovanligt att hitta ett system som inte kan installeras i 2005 Impala - och kräver endast standard stereo förfaranden systemets installation. Bose System Specifikationer

Bose erbjuder inte en förteckning över de tekniska specifikationerna för sina ljudsystem för bilar. Men, enligt företaget, är ljudet av ett Bose-system överlägset, den ultimata domen av kunden bör baseras på ljudkvaliteten, snarare än en förteckning över tekniska specifikationer. Ändå nyare system är förenliga med 2005 Impala, inkluderar lätta delar, buller-annullering teknik för att överrösta omgivande ljud och anpassade ljudutjämning.
Var kan man köpa Bose Automotive Systems

Bose automatiska system kan köpas genom din lokala ljud eller elektroniska butiker, inklusive butikskedjor såsom Best Buy eller Radio Shack. Experter på dessa butiker kommer att kunna hitta ett Bose ljudsystem som är lämplig för både 2005 Impala SS och dina ljud önskningar.
Identifiering

Bose ljudsystem är högkvalitativa premium system. Ett sätt att veta att systemet är en Bose är att lyssna på det - systemet, om i fungerande skick och korrekt installerad - ska låta klart. Ett annat sätt att veta att ditt system är en Bose är att lokalisera Bose logotyp och namn, samt serienumret på systemet. Platser av båda varierar beroende på system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82582.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.