Hur man bygger en anpassad högtalare box för en 1985 Pontiac Trans Am

Bygga en egen stereo att gå i 1985 Pontiac Trans Am kräver en hel del arbete. En sak du bör inte glömma är att installera högkvalitativa högtalare i en bra låda. Först då kommer du att få djup och klarhet i ljudet du letar efter i en egen stereo. Dock är den typ av äldre bilar som interiören är mycket annorlunda från dagens bilar. Det är därför du ska bygga en egen högtalare box för att se till att du kan montera högtalarna precis där du vill ha dem. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
Subwoofer
1/2 tums MDF
Jigsaw
Drill
Terminal cup
Skruvar
Trälim
Silicon täta
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där du vill installera ditt högtalarsystem. Skriv mätningarna på ett papper.
2

Mät högtalarens djup och diameter. Lägg till två inches till varje dimension för att få djurutrymmets minsta storlek. Nu subtrahera två gånger tjockleken av MDF från varje dimension och multiplicera längden med bredden av höjden för att få den inre volymen av hållaren eller utrymmet. Jämför detta med tillverkarna rekommenderade volymen som ska skrivas på den dokumentation som medföljde högtalarna.
3

Justera måtten tills du har en låda som passar i det utrymme du mätt i bilen, men också uppfyller tillverkarens rekommenderade volym krav.
4

Klipp bitarna för lådan från MDF. Klipp två bitar för fram att lägga till extra styrka. Rita konturerna av högtalaren på båda framst och borra genom mitten av det material som måste avlägsnas. Sätt pusslet genom hålet och klipp ut resten av materialet. Gör samma sak på baksidan för terminalen cup.
5

Montera lådan med hjälp av trälim och skruvar för att hålla ihop sidorna. Skruva långsidorna i kortsidorna för att göra lådan så stabil som möjligt. Täta insidan av alla skarvar för att täta lådan och lägga ännu mer styrka.
6

Säkra terminalen koppen i den bakre panelen med skruvar. Detta gör att du enkelt kan fästa och ta bort högtalaren från förstärkaren i bilen. Fäst högtalarkabeln till de inre anslutningarna på terminalen koppen och köra den genom rutan till högtalaren på framsidan. Fäst kabeln till terminalerna på högtalaren, placera högtalaren på plats och fäst det med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82273.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.