Hur man installerar flera subwoofers i en bil

Det kan vara förvirrande att installera flera subwoofers i en bil, särskilt eftersom det finns en viss debatt om huruvida du ska använda en eller separata strömkablar och enstaka eller separata punkter jordning. Däremot kan den utmaning av uppgiften att vara väl värt de belöningar, eftersom flera subwoofers leverera en sund punch som ingen annan bil ljudsystem kan. Saker du behöver
Högtalarkabel
RCA kablar
Distribution blocket
Utility Hand kniv
såg
nål-nosed tång
Trådskalare
Panel verktyg Ficklampa
eltejp
skruvdragare (med olika huvuden) katalog Lödkolv
Hylsnyckelsats
Caulk
Hårtork eller värmepistol
slipsar Wire
Wrench
Höger -vinkel Phillips Tool Review Limpistol
Visa fler instruktioner
1

Få extra högtalarkabel, antingen koppar eller silver. En bra tumregel är att fördubbla antalet tråden du skulle använda för att installera en enda subwoofer för varje extra subwoofer du ska använda. Oavsett om du använder en enda makt tråd eller flera trådar är upp till dig, men många experter säger att en enda tråd gör jobbet lättare och mindre förvirrande, eftersom du alltid kan hålla koll på vart den leder.
2 < p> Använd en vanlig fördelning blocket att dela makten tråd i sina beståndsdelar, om du väljer att använda en enda tråd. (Du behöver inte något om du använder en separat ström-ledningar för varje subwoofer.) Använd en kondenserad fördelning blocket om dina subwoofers inte kommer som standard med säkring. Fördelningen block kan du mata in en enda strömkälla och utgång till flera program (dina subwoofers).
3

Anslut varje strömkabeln, eller den enda makt tråd är distributioner, från låga -nivå utgången på din stereo eller cd-spelare till den låga nivå ingång hos varje subwoofer. För att göra detta, måste du skruva loss och ta bort din stereo, eftersom den låg-nivå utgång ligger på baksidan av enheten.
4

Kör en jordkabel från varje subwoofer till en metall jordpunkt som är minst 12 inches bort från batteriet som kommer att användas för att driva subwoofers. Om du använder en fördelning kvarter, kan den fungera som en enda jordpunkt för alla trådarna. Om inte, är det bättre att använda en annan jordpunkt för varje annan tråd.
5

RCA-kablar för att skicka en musiksignal från bilstereon till dina subwoofers. Din stereo eller cd-spelare bör ha extra RCA-kabel uttag som du kan använda för att ansluta den direkt till dina subwoofers. Länka två, slå på dina subwoofers och spela lite musik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80425.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.