Hur man driver en Amp Hot Wire

En viktig komponent till en kvalitet bilstereo är förstärkaren. När du installerar en förstärkare, måste du hitta en lämplig väg för att lägga huvudströmbrytaren tråd (eller varm tråd), från batteriet till förstärkaren. Du kan välja att ha den varma tråden drivs av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller du kan utföra installationen själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Trim pry Tool Review Phillips skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln (eller grundstötning kabel ) från bilens batteri. Den jordningskabeln är svart och ansluter batteriet till ramen, eller chassi, av fordonet. Använd en 10 mm nyckel eller Phillips skruvmejsel för att lossa bulten som håller jordkabel klämman kring den negativa batterikabeln.
2

Fäst ringen förstärkarens terminal för den positiva ledningen av bilens batteri. Ta ut säkringen ur hållaren på terminalen ringen. Addera 3

bort panelerna som håller mattan på golvet av fordonet vid dörröppningar med ett trim pry verktyg. Detta gör att du kan köra den varma tråden under mattan till förstärkaren. Lägg den varma tråden från motorrummet, under mattan, till förstärkaren.
4

Anslut varmtråd till förstärkaren vid ineffekt punkten.
5

Anslut den andra änden av den varma tråden till förstärkarens terminal ringen.
6

Byt trim som håller fast mattan på golvet i fordonet vid dörröppningar. Panelerna kan bytas för hand med en måttlig mängd tryck.
7

Anslut en jordkabel till bilens batteri. Placera klämman runt minuskabeln. Dra åt bulten till klämman runt ledningen med en 10 mm nyckel eller Phillips skruvmejsel. Klämman måste vara tätt nog att förhindra klämman från att flyttas över ledningen för hand.
8

Placera säkringen in i ringen terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80705.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.