Hur man installerar en CD-radio i en Honda Element

Honda Element ägare som vill byta ut sin stereo med CD-spelare har många alternativ att välja mellan. Först måste du välja mellan enkel-DIN-storlek eftermarknaden stereoapparater. De andra överväganden är din budget, kapaciteten av dina högtalare och alla andra funktioner du vill ingå i din nya stereoanläggning. Du kan välja att ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare utföra uppgraderingen, eller så kan du byta ut din gamla stereo för en ny CD-spelare och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Kabelstam adapter Review, Universal fronten adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet. Den negativa kabeln är svart och ansluter batteriet till ramen eller chassit på Element. Använd en kryssmejsel för att lossa bulten som håller kabelns klämma runt minuskabeln. Ta bort klämman från ledningen stolpen och vila bort den från batteriet.
2

Ta bort kåpa som ramar in stereo. Använd en skruvmejsel för att bända panelen fri från instrumentbrädan. Börja längst ner och arbeta bladet på skruvmejseln runt omkretsen tills panelen tas bort.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast stereon i stereo fäste. Skruvarna är vid hörnen av stereo docka. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna.
4

Dra stereo framåt, bort från instrumentbrädan, tills du kan komma åt för hand tråden anslutningen på baksidan.
5

Koppla loss grupper anslutna till baksidan av stereon. Ta tag i viragrupper av plast bindemedel, inte de ledningar själva. Ta varje grupp tills stereon är fri från instrumentbrädan.
6

Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att ge en enhetlig plattform för att ansluta till en eftermarknad CD-spelare. Selen ska vara tydligt märkt för att visa var de anslutningar ska göras, antingen av förkortningar eller färgkoder.
7

Mata adaptern ledningsnätet genom den bakre öppningen av en universell fronten adapter. Sätt fronten adaptern i stereo docka kvar vakant från den gamla stereon. Skjut in adaptern i instrumentbrädan tills trim är i jämnhöjd med stereo fäste i instrumentbrädan.
8

Anslut adaptern ledningsnätet leder till CD-spelaren.
9

Sätt i CD-spelaren i öppningen av fronten adaptern. Skjut in CD-spelare i instrumentpanelen tills ansiktet är i jämnhöjd med trim av adaptern.
10

Byt ut negativa batterikabeln på batteriets minuskabel inlägg. Placera kabelns klämma runt minuskabeln. Dra åt klämman s bulten med en Phillips-skruvmejsel. Klämman måste skärpas så att klämman inte kan flyttas för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80796.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.