2003 Jeep Wrangler huvudenhet Installation Instructions

Byta aktie stereo huvudet i din Jeep Wrangler är en god investering. Beståndet stereo är inte tillräckligt när du kör med toppen av din Jeep Wrangler. En ny huvudenhet gör att du kan lyssna på olika typer av medier, beroende på vilken typ av enhet som du har valt. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
OEM Kopplingsadapter
Huvudenhet
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
Borttagning av huvudenhet

1

bort den övre kåpa bredvid vindrutan på instrumentpanelen genom att försiktigt dra bort det. Det finns inga skruvar som håller det här avsnittet, bara plastclips. Ställ panelen åt sidan på en säker plats.
2

Ta bort skruvarna som håller den viktigaste streck sektionen till instrumentpanelen. Dessa skruvar är bara synliga efter avlägsnande av övre strecket delen i steg 1.
3

Dra försiktigt i mittsektionen av instrumentbrädan och ta bort den. Detta är också fast av plastclips. Ställ den här panelen åt sidan.
4

Skruva ur de fyra skruvarna som håller huvudenheten i instrumentbrädan med en skiftnyckel. Det finns också en liten mutter som måste tas bort bakom fabriken huvudenheten. Ta detta med en skiftnyckel.
5

Nå bakom stereon och koppla bort kablaget som kopplas till stereon. Det finns ett klipp på selen som måste tryckas ned för att frigöra selen. Skruva loss antennkabeln på baksidan av stereon. Ta stereo huvudenhet från fordonet.
Installera Stereo
6

Köp en OEM Kopplingsadapter på någon stereo-leverans butik. Fäst OEM ledningsnätet till fabriken stereo sele. Fäst denna sele till den nya stereon. Montera antennen på baksidan av den nya stereon.
7

Skjut huvudenheten på plats och säkra med mutter och fyra skruvar bort under installation. Om din stereo kräver ett nytt skal, fäst den vid denna tid med de medföljande skruvarna.
8

Snap avsnittet mitten streck tillbaka på plastclips. Sätt i de två skruvarna som togs bort under demonteringen process. Knäpp översta streck tillbaka interiör bit på plasten klipp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81472.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.