Hur man installerar Tweeters Into en TJ Wrangler

Installera ett par diskanter i din Jeep Wrangler verkligen hjälper till att förbättra din bilstereo ljudkvalitet. Med hjälp av en allmänt tillgänglig crossover för att blockera ut alla låg-och mid-pass toner, dina tweeters utdata endast högfrekventa ljudsignaler, vilket är bra för många olika typer av musik. Diskanter är designade för att mata endast höga ljudsignaler och skall monteras vänd öronen på de åkande. Saker du behöver
Tweeters Sida 2 Delningsfilter
Avbitare
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Välj en monteringsplats för din nya diskanter. Dessa bör monteras så nära huvudet nivå som möjligt, i dörrpanelen på instrumentbrädan eller längs A-stolpen för din Jeep. Infälld eller infälld i plastgjutningen av Jeep, och besluta om att montera dem. Se till att de möter cheferna för de åkande.
2

Montera diskanter. Använd den medföljande monteringsverktyg, och montera dem säkert till en fast yta. Se till att det finns en klar och obehindrad väg att mata in trådarna i diskanter bakifrån. Addera 3

Wire delningsfilter. Hitta audio wire utsignalen antingen från baksidan av stereon huvudenheten eller från förstärkaren. Anslut dessa till de märkta ingångarna på delningsfilter. Fäst den positiva kabeln från förstärkaren eller huvudenheten till den positiva ingången på crossover, och den negativa till den negativa.
4

Anslut en längd av högtalarkabeln från den märkta utgången på crossover till diskanten. Anslut en längd av tråd från utgången pluspolen till den positiva polen på diskant, och en negativ ledningen till den negativa terminalen på diskant. Montera eller stuva crossover under instrumentbrädan, innanför dörrpanelen eller i handskfacket så det är ur vägen och ledningarna är dolda.
5

Slå på bilstereon och /eller förstärkare och njuta av den högfrekventa ljud som bara diskanter med delning ger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82803.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.