Ford Satellite Radio Installation

Satellite Radio ger användare med massor av stereokanaler. Ford fordonsägare kan lägga en satellit radiomottagare till bilarnas stereo ljudsystem istället för att ersätta beståndet enhet med en eftermarknad satellitradio huvudenhet. Du kan välja att ha den satelliten radiomottagare installeras av en professionell bil-ljud tekniker, eller du kan köpa monteringssats och lägga till systemet själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Satellite Radioinstallationssats Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
RCA adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln från bilens negativa batteripolen. Använd skiftnyckel för att lossa skruven säkra kabeln.
2

bort den självhäftande remsa på undersidan av satellitradio antennen. Placera antennen på baksidan av taket, tre inches från kanten av bakrutan. Vinkla antennen så den bifogade kabeln leder till baksidan av fordonet. Addera 3

Dra antennens tråden mot bakrutan och stoppa in den i tätningen runt bakrutan, följ sedan trimma till stammen öppning. Öppna bagageluckan och mata in tråden i det bakre lastutrymmet.
4

Fäll ner baksätet för att komma åt antennen i bakluckan. Mata vajern längs sidan av bilens interiör till fronten.
5

Ta fabriken stereo. Placera klorna i Ford DIN borttagningsnycklarna in i de vertikalt inriktade hål på vardera sidan av stereon ansikte. Skjut verktygen i enheten tills de klickar på plats. Dra utåt på de verktyg samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten och koppla ihop de två kontakterna stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Sätt in adapterns bly kontakter till uttagen på baksidan av aktie.
6

Anslut RCA-adaptern i lämpliga kablar ledningar-sele adapter. Följ adaptern manual eller färgkod på adaptern ledning för korrekt kopplingspunkter.
7

Mata RCA adaptern i handskfacket bredvid stereon dockan. Placera fabriken stereo tillbaka i sin montering docka.
8

Montera satelliten radiomottagare montering docka på instrumentbrädan eller vindrutan. Välj ett läge som gör att föraren lätt samtidigt inte hindrar vyn över vägen. Placera mottagaren i fästet och anslut signalkabeln till mottagaren och RCA-adaptern i handskfacket.
9

Anslut nätkabeln till receivern ingång. Anslut strömadaptern till 12-volts uttag på instrumentbrädan.
10

Slå på stereon och byta till "AUX"-läge. Slå på satelliten radiomottagare och anpassa det till kanal "0." Den "SID" numret visas på mottagarens skärm. Kontakta satellitradio provider använder det telefonnummer som finns i monteringssatsen för att aktivera tjänsten.
11

Sätt tillbaka negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82267.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.