Hur man installerar Ridgeline AUX Port

Skapa en extra port på din Honda Ridgeline kan ske på två sätt. Du kan använda en FM-sändare för att ansluta externa stereohörlurar komponenter till Hondas fabrik stereo. FM-sändaren är beroende av radiosignaler och är därför en opålitlig val av de två metoderna. Den FM-modulatorn ger en mycket mer stabil förbindelse som den är ansluten direkt till huvudenheten för att tillhandahålla en starkare signalöverföring. Du kan ansluta FM-modulatorn i 30 minuter utan tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner

1

Höj Ridgeline huva och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol med en 10-mm skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av lastbilens hytt.
2

Bänd hela huvudfacket instrumentbrädan panel från Hondas instrumentbräda med en kåpa borttagningsverktyg. Arbetet verktyget runt omkretsen av panelen tills den är helt fristående. Ställ panelen åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vänster sida av stereon däck och tre skruvar på höger sida med en stjärnskruvmejsel. Skjut fabriken stereo från stereo montering dockan och koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av enheten.
4

Anslut Hondas plastkontakter stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av Hondas stereo däck.
5

Anslut ledningarna kontakterna på FM-modulator till det markerade extra ledningar i kabelnätet adaptern. Se adapterns handbok för vägledning om ledningarna inte är tydligt märkta för att visa var korrekta anslutningar ska göras.
6

Mata FM-modulator s ingång leder in i förvaringsfacket under fabriken stereo däck. Placera FM-modulator främsta ruta på baksidan av stereon montering dockan. Skjut stereo tillbaka i instrumentbrädan dockan och ersätta de 5 skruvarna med skruvmejseln.
7

Rikta Hondas största instrumentbräda panel med instrumentbrädan och tryck runt omkretsen för att knäppa den på plats. Återgå till motorrummet.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma på Ridgeline negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82637.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.