Hur man installerar en CD-spelare i en Cheva Caprice

The Caprice var en full-size bil byggd av General Motors och säljs under varumärket Chevrolet. Även produktionen upphörde 1996, förblir Caprice en populär bil för många. Det var flitigt i konverteringar polisbil. Installera en CD-spelare i ett Caprice kräver avlägsnande av hela nedre streck setup. Saker du behöver
Tänger
Hylsnyckel
CD-spelare monteringssats (eftermarknaden endast) katalog ersätter CD-spelare
Visa fler instruktioner
1

Samla dina verktyg och bestämma vilka specifika delar du behöver för att installera CD-spelaren. Om du installerar en fabrik CD-spelare, kommer omvandlingen att vara "plug and play", vilket betyder att du inte behöver några konvertering delar. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, behöver du ett streck monteringssats, antenn omvandlare och ett kabelnät specifikt till CD-spelaren.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln för säkerhet, och använd sedan en vanlig hylsnyckel för att ta bort de sex skruvarna under rattstången.
3

Ta bort panelen säkringsdosan på förarsidan änden av instrumentbrädan. Avlägsna skruven sitter bakom säkringshållaren panelen.
4

Ta bort de två skruvarna som håller locket kombiinstrumentet till instrumentbrädan. Skjut försiktigt kombiinstrumentet täcka bort från instrumentbrädan.
5

Sänk handskfacket dörren och snäppa loss den högra sidan av instrumentbrädan. Arbeta dig till vänster, drar hela panelen från instrumentbrädan tills den kommer fri.
6

Ta bort de två skruvarna montera radion i instrumentpanelen. Dra ut radion och haka loss antennkabeln och fabriken ledningsnätet.
7

Installera kabelstammen och antenn adapter enligt de särskilda instruktionerna på förpackningen, om du installerar en eftermarknad CD-spelare. Installera CD-spelaren fäste i radion hålighet (eftermarknaden CD-spelare).
8

Fäst ledningsnätet och antennkabeln till den nya CD-spelaren. Sätt i CD-spelaren i instrumentpanelen. Fäst den med den medföljande hårdvaran (om eftermarknaden) eller använd fabriken fästskruvar.
9

Återkoppla instrumentpanelen. Använd klämmorna på baksidan av panelen som vägledning. Snäpp clipsen i instrumentpanelen. När klippen är fästa, byt skruven säkringsdosa, de sex styrande skruvarna kolumn och kombiinstrumentet locket. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80645.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.