Hur man tar bort CD-radio från eftermarknaden Kit för en Honda Civic DX

Att ha en eftermarknad stereo i en bil ger ägaren en chans att ha de mest up-to-date ljudfunktioner, oavsett hur gammal bilen är. Ägare kan välja att installera de senaste radioapparater när de släpps för att dra nytta av nyare funktioner som DVD-spelare och MP3-anslutning. Först den gamla eftermarknaden stereo måste avlägsnas. Honda Civic ägare kan utföra denna uppgift genom att ta bort en del av instrumentpanelen för att ge dem möjlighet att nå de utsläpp klipp för stereon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa kabeln från terminalen på bilbatteriet.
Sida 2

Skjut en platt skruvmejsel under radiopanelen kanten och bänd ut monteringen radiopanelen, inklusive luftkonditioneringsventiler.
3

Koppla varningslampan ledningar från in mellan luftkonditioneringsfläktar. Dra ut den tjocka, svarta kabel radio antenn placerad på den vänstra sidan av den bakre delen av stereon. Koppla bort de två gröna kontakterna går till klimatpanelen. Koppla bort kablaget från baksidan av radion.
4

Dra av rattarna klimatkontroll från framsidan av aggregatet. Ta bort de tre skruvarna som fäster klimatkontroll för montering och ta bort det helt. Ta bort eventuella skruvar gömda under ansluta radion på radio fästet.
5

titt under luftkonditioneringsventiler. Tryck stad på flikarna under dem med fingrarna på en platt skruvmejsel, samtidigt som du trycker ut radion samtidigt. Radion kommer att glida ut ur huset fästet. Ta ut radion och skjut din nya radio i för återanslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82383.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.