Hur Byt Silverado högtalare med Bose

Högre slutet Chevy Silverado lastbilar kommer med Bose-högtalare, snarare än de grundläggande Delco högtalarna. Om din nedre änden Silverado modellens högtalarna inte tillfredsställa dig, kan du överväga att uppgradera till fabriksinställningarna Bose-högtalare. Även talaren ersättare processen kan ta lång tid, särskilt om du ska byta ut samtliga talare, är det inte komplicerat. Saker du behöver
Tänger
Trim pinne eller platt skruvmejsel
hylsnyckel
kryssmejsel
Bose-högtalare (6 3/4 tum)
Show Fler Instruktioner
1

Lägre fönstret på dörren du byter ut högtalaren. Koppla bort Silverado s svarta kabeln med en tång för att förhindra stötar och kortslutning.
2

Öppna luckan helt. Dra upp låset ratten på den bakre kanten av dörrbladet med tång för att ta bort det från dörren. Addera 3

Öppna det inre dörrhandtaget för att se den lilla panelen bakom det. Bänd ut panelen med en trim pinne eller platt skruvmejsel. Avlägsna bulten bakom panelen med hylsnyckel.
4

Bänd ut panelen innanför dörren armstödet förvaringsfack. Avlägsna bulten inuti facket.
5

Bänd upp den elektriska fönsterrutan försiktigt med trim stick eller platt skruvmejsel. Koppla anslutningarna på baksidan och ställ den åt sidan.
6

Dra luckan bort från dörren, en sektion i taget. När luckan är häktas, för den uppåt och dra den bakåt för att ta bort den. Du ser metallramen på dörren och få tillgång till högtalaren.
7

Ta bort de fyra Phillips-skruvar från högtalaren. Dra högtalaren ur sitt fäste. Koppla ur kabelhärvan bakom det.
8

Anslut kabelhärvan i Bose högtalare. Ställ Bose högtalare i högtalaren montera och byta ut de fyra Phillips-skruvar.
9

Skjut luckan tillbaka på dörrkarmen. Guide den elektriska fönster-anslutning via den elektriska fönster kontrollpanelen hålrum för att säkerställa att du kommer att kunna ansluta den till kontrollpanelen. Skjut varje hörn av dörrpanelen ordentligt mot ramen för att fästa nitarna igen
10

Anslut kabelhärvan till elektriska fönster kontrollpanelen. Ställ manöverpanelen tillbaka i sitt fäste och tryck ner den ordentligt för att fästa den.
11

Ersätt bulten i dörrens armstöd, och sedan ersätta bulten bakom det inre dörrhandtaget. Ersätt de två panelerna bolt lock genom att trycka dem på plats ordentligt.
12

Tryck in vredet dörrlåset över sin axel. Tryck ner ordentligt för att sätta tillbaka den. Anslut batteriet kabeln och testa de nya högtalarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82576.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.