DIY: Tre-vägs högtalare

Tre-vägs högtalare är en typ av bil högtalare enhet som innehåller tre interna komponenter i eller runt aggregatet. I många bilar du hittar woofer, sub och diskant installeras separat, medan i en trevägs modell dessa enskilda komponenter är alla del av samma enhet. Detta innebär att det finns färre steg i att installera en trevägs modell än med vanliga högtalare. Det första du måste göra när du har din trevägs högtalare är att installera det på din bil. Saker du behöver
Trim panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Avbitare
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Leta fabriken högtalarna i ditt fordon
2

Infoga ett trim panel verktyg -. tillgängligt från de flesta bildelar butiker -. in i klädseln och bänd ut den ur ramen för att få tillgång till högtalarmonteringen

Billiga 3

Använd stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna på framsidan av högtalaren montering. Upprepa detta steg med några andra högtalare i din bil som du vill byta ut.
4

Ta talaren montering och dra kablaget från baksidan av enheten.
5

Anslut ledningsnätet till porten på baksidan av dina tre-vägs högtalare. Det `s viktigt att kontrollera i förväg att dina tre-vägs högtalare är kompatibla med just din bilmodell. Om du inte kan hitta denna information, kan du klippa ledningar av stock högtalarna, skala ledningar slida med dina avbitare och vrid ändarna av fordonets ledningar till ledningar på baksidan av högtalaren och linda öppningen i elektriska tejp för att bilda en anslutning.
6

Montera tre-vägs högtalare i bilen. Om den är för liten för talaren facket, kan du passa papp eller annat semi-robust material i luckorna innan du sätter tillbaka klädseln. Om den är för stor, kan du montera högtalaren mellan träpanel som kommer att stödja talaren över facket.
7

Byt klädseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82804.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.