Hur man installerar en CD-spelare i en Mercedes

Mercedes-Benz använder ett system för att utvinna sina däck factory stereo som innefattar användning av specialverktyg stereo borttagning. De två platta nycklar passar in i skårorna på de nedre hörnen av stereo ansikte. Dra verktyg genom ringarna i ändarna för att ta bort stereon ur bilens stereo docka. När bort, installera en ny CD-spelare kräver att du anpassar stereo ledningar och stereo montering dockan för att rymma den nya eftermarknaden CD-spelare. Koppla bort den negativa batterikabeln från Mercedes 'negativa batteripolen innan du tar bort enheten fabriken stereo. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Mercedes stereo borttagningsverktyg
Flat skruvmejsel
CD-spelare (med installation bur) katalog Aftermarket stereo fronten adaptern (tillval) katalog Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

koppla ur stereo ledningarna från baksidan av fabriken stereo. Ledningarna ansluts till baksidan av beståndet däck av plast ledningar bindemedel anslutna till uttagen på vänster sida av den bakre panelen. Kläm ihop frisättningsmekanismer på sidan av plast bindemedel för att frigöra kontakterna.
2

Dra ur FM antennkabeln från uttaget på höger sida av beståndet däck bakpanel. Kabeln dras direkt från vägguttaget. Det finns ingen utlösningsmekanism för antennkabeln.
3

Skjut CD installation bur i det tomma stereo montering docka av Mercedes instrumentpanelen. Skjut buren i dockan tills det är tätt mot baksidan av dockan.
4

Vik flikarna metallhållaren utåt genom att trycka på dem med en liten skruvmejsel eller insexnyckel.
5

Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av bilens dockan. Anslut Mercedes gruppen stereo ledningar kontakter i spetsen kontakter i ett kabelnät adapter
6

. Konsultera manualen sele adapter för rätt platser kopplingspunkten. De stereo ledningar kontakterna passar in rätt sele leder bara gör det omöjligt att ansluta ledningarna i fel ledning.
7

Anslut FM-antennen till antennuttaget på baksidan av CD-spelaren . De flesta spelare kommer att ha den antennuttaget i samma allmänna närhet som lager Benz stereo.
8

Skjut CD-spelaren in i installationen buren. Tryck in enheten i öppningen på instrumentbrädan tills ansiktet på stereon är i nivå med de omgivande dash paneler. CD-spelaren låses på plats när den sitter på plats.
9

Byt ut negativa batterikabeln runt den negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln till posten med en skiftnyckel eller tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81523.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.