Hur man installerar en radio i en Astro Van

Chevrolet Astro van har en enda-DIN fabriken stereo. Single-DIN är stereo storlek som passar i monteringen docka av van utan att ändra fordonets instrumentbräda. Vid byte av Astro s stereo, måste du först ta försiktighetsåtgärd mot kortslutning bilens elsystem genom att koppla loss jordkabel. Du bör också kontrollera den nya stereon för att se till att produktionen är godtagbar för Astro van högtalare. Du kan ha en ljud yrkesmässigt utföra installationen, eller så kan du göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
platt skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabeln) från Astro negativa batterikabeln. Använd en kryssmejsel för att lossa jordkabeln s klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet tills installationen är klar.
2

bort instrumentpanelen trim panel från mittkonsolen av fordonet. Den beklädnadspanel snäpper bort från instrumentbrädan för hand. Ta tag i panelen i nederkant och arbeta händerna runt omkretsen tills panelen är helt fri från instrumentbrädan.
3

Lossa de fyra clipsen runt stereon. De fyra clips kan bändas öppen av en kåpa verktyg eller platt skruvmejsel. Dra stereo från fästet dockan tillräckligt långt för att komma till kabelanslutningar i ryggen
4

. Dra ledningarna från stereon. Antennen och nätkabel är enkla trådar, och högtalarkablarna buntas ihop med en plast tråd bindemedel. Dra högtalarkablar av bindemedel, inte de ledningar själva.
5

Anslut stereo ledningar från Astro till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern kabelstammen leder till den nya stereo. Ledningsnätet leder kommer märkas tydligt (med förkortningen eller färgkod) för att visa var lämpliga anslutningar ska göras.
6

in den nya stereon däck i monterings docka av fordonet. Fäst de fyra clipsen som omger stereon för hand. De kommer att gå tillbaka på plats, säkra ny stereo i Astro docka.
7

Byt streck kåpa som omger stereon. Rikta den övre kanten av panelen och tryck panelen runt kanterna för att låsa den på plats.
8

Placera jordkabel klämman kring den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80894.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.