Hur man byter en stereo i en Dodge Caravan

Även familjens fordon är sekundära mål i världen av eftermarknaden stereo marknadsföring, är Dodge Caravan en plattform som lämpar sig för ljudenhet uppgraderingar. Det kan också uppstå behovet av att ersätta vagnens stereosystem på grund av fel på fabriken enheten. I båda fallen kan du anlita tjänster från en ljud tekniker för att ersätta din stereo, eller du kan göra bytet själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter Review, Universal fronten adapter
10 millimeter socket
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Koppla vagnens negativa batterikabeln från den negativa elektroden med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Lossa kabelns klämma och helt ta bort kabeln från den ledande posten.
2

Ta bort de två skruvarna på toppen av trim panelen som omger stereon med en Phillips-skruvmejsel.

Billiga 3

Dra askkoppen /mugghållare från instrumentbrädan. Avlägsna plastremsan på toppen av den öppnade facket för hand. Ta bort de två skruvarna bakom remsan med en Phillips-skruvmejsel. Dra av hela kåpa fri från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två bultarna på vardera sidan av den stereo monteringsfästet med en 10 millimeter socket och ratchet. Dra stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt så att anslutningar i bakre kan nås med handen.
5

Dra viragrupper från fabriken stereo hand. Ta tag i plast bindemedel, inte de ledningar själva.
6

Sätt fronten adaptern. Mata viragrupper genom baksidan av adaptern. Anslut viragrupper till kabelnätet adaptern. Adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var lämpliga anslutningar ska göras,. Antingen genom färgkod eller förkortningar
7

Anslut adaptern kablaget till den nya stereon. Sätt in stereon i fronten adaptern tills jäms med adaptern trim.
8

Byt kåpa som omger stereon. Skruva i de två skruvarna ovanför askkoppen fack med en Phillips-skruvmejsel. Byt plastbandet ovanför askkoppen för hand. Skruva i de två skruvarna ovanför stereon för att slutföra streck trim ersättare.
9

Anslut den negativa batterikabeln till minuskabel vagnens batteri. Använd en kryssmejsel för att strama kabelns klämma runt ledningen. Klämman måste skärpas bara så att klämman inte kan flyttas runt ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80791.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.