Hur Wire en radio i en '89 Dodge Ram Charger

I AM /FM-radio som är standardutrustning för 1989 Dodge Ram Charger kan ersättas av en förbättrad eftermarknad huvudenhet i minuter. Om du behöver byta ut en felaktig stereo eller uppgradera till en mer kraftfull enhet, måste du först ta bort fabriken radion från Chargers instrumentbräda stereo docka. Inhandla nödvändiga adaptrar och spara pengar genom att byta ut stereon själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Insättningshylsan
platt skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Ta bort de fem skruvarna över den övre kanten av bilens instrumentbräda med en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruven precis ovanför stereon huvudenheten. Dra viktigaste instrumentbrädan panelen från instrumentbrädan för hand och ställ den åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon däck med en stjärnskruvmejsel eller 10 mm hylsa och kör . Skjut stereo från montering dockan och koppla stereo kablar och antennkontakter kabeln från baksidan av enheten. Ta bort bulten som håller grundstötningen fläta på baksidan av radion med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
4

Skjut eftermarknaden radions insättningshylsan i det tomma stereo docka. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan till framsidan av stereon öppningen i instrumentbrädan. Böj metallflikarna inuti hylsan utåt med en platt skruvmejsel för att fästa den i stereon dockan.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av den nya radion. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya radion.
6

Skjut in radion i installationen hylsan tills den låses på plats inom instrumentbrädan stereo docka. Placera huvudpanelen tillbaka på Ram streck och tillbaka skruvarna.
7

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82371.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.