Hur man installerar en Amp i en fabrik Stereo

Factory bilstereo brukar ge en tillräcklig signalstyrka för att driva arrangemanget stock högtalare i bilen. Signalen kan bli utspädd när eftermarknaden högtalare ingår i systemet eller när en subwoofer tillsätts. Att leverera rätt nivå av signalstyrkan för att göra det mesta av de stereo komponenter, kan en bilägare lägga en förstärkare till sin bilens stereo. Lägga till en förstärkare kräver knacka bilens batteri för att driva förstärkaren. Köp ett kit förstärkare ledningar och grundläggande verktyg för att ansluta förstärkaren till din fabrik bilstereo. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
förstärkare kabelsats Spacers
(tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ta bort jordkabel från bilens negativa batterikabeln med en skiftnyckel eller uppsättning av tång. Lossa klämman på den positiva batterikabeln, placera terminalen förstärkaren ringen på pluskabeln stolpen och dra åt klämman för att fästa ringen terminal till terminal.
2

Ta bort säkringen från ringen terminalen och ansluta den blåa ledningen strömförsörjning ur satsen till slutet av ringen terminalen.
3

Mata strömkabeln från motorrummet, men brandväggen av fordonet och till insidan av fordonet. Följ annan makt kablage till fordonets insida.
4

Ta fabriken stereo från stereo montering dockan av fordonet. Anslut kopplingskablarna från förstärkaren kabelsats till motsvarande uttag på stereons baksida. Mata kablarna från stereon, bakom stereon montering dockan och sedan ner till golvet i fordonet bakom instrumentbrädan.
5

Byt beståndet stereon i instrumentpanelen som din bilens reparationshandbok.

6

Placera förstärkaren i bagageutrymmet, bakre bagageutrymmet eller under ett säte. Placera distanser under amp om man monterar enheten under ett säte. Distanserna kommer ge viktig ventilation och förhindrar att förstärkaren överhettas.
7

Lay kopplingskablarna och matningskabeln på motsatta sidor av fordonet till förstärkarens läge.
8 < p> Anslut ledningarna från batteriet i ineffekt på förstärkaren. Anslut patchkablar till signalen uttag på förstärkaren. Anslut den jordade kabeln från förstärkaren satsen till förstärkaren och en bult eller skruv nära förstärkaren.
9

Placera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt den med nyckeln. Placera säkringen in i ringen terminalen och stänga bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81390.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.