Hur man väljer Subwoofers för din bilstereo

Många människor med bilstereo system som djupa mullrande bas, men fabrikens system stereo vanligen inkluderar inte sub woofers - de högtalare som ger bra bas. Här är hur du väljer rätt sub woofers för din bil. Saker du behöver
Bilagor Bilsubwoofer
Bilstereo
Bil Subwoofers
Visa fler instruktioner
innan du handlar
1

Fundera på vilken typ av musik du gillar att lyssna på och vad man vill om det. Ju mer bas som är i musiken de större subwoofers du borde få.
2

Bestäm var du ska sätta subwoofers. Subwoofers går ofta in i en inhägnad i bålen, men genom att använda speciella höljen subwoofers kan gå under sätena eller i sidopanelerna. Detta främst kommer att bero på hur mycket utrymme du har, kan ofta mindre bilar inte råd att offra mycket utrymme att ljudkvaliteten.
3

Bestäm exakt hur mycket du är villig att spendera. Det kommer att kosta minst $ 300 och det är bäst att ställa dig själv en prisgräns innan du går och handlar. Addera Välja Subwoofers
4

Gå till en butik som säljer subwoofers eller surfa på internet. Se avsnittet Resurser nedan för några förslag. Du kommer också att behöva köpa en förstärkare för att driva dina subwoofers.
5

Bestäm om du vill ha en subwoofer eller två. Detta beror främst på din musik preferenser, men kan också påverkas av det utrymme i bilen. En är bra för dem som lyssnar på klassisk, rock, eller land, medan två är mer lämpade för dem som lyssnar på rap, r & b, eller techno.
6

bestämma vilken storlek subwoofers du vill. Vanliga storlekar är 8-tums, 10-tums, 12-tums och 15-tums. Ju större subwoofern, desto lägre frekvens den kommer att producera (vilket är särskilt viktigt för techno).
7

Bestäm vilken typ av skåp du kommer att sätta subwoofers in, eftersom detta kan dikteras av den högtalare som du har valt.
8

Tänk känslighet. Känsligheten är hur mycket ljud du får för hur mycket kraft du lägger ner i högtalaren, högre är bättre.
9

Tänk maximala effekt RMS. Max watt RMS är hur mycket makt subwoofern kan hantera. Vanligtvis mer makt de kan hantera mer ljud de kan producera, men också dyrare de blir, särskilt eftersom du kommer att behöva köpa en förstärkare som kan producera all den kraften.
10

Tänk på konen. Alternativen är kevlar, polypropylen, aluminium eller kolfiber kon, blir bättre i angiven ordning. Vad du inte vill är en strut.
11

Tänk omger. Gummi omger är bäst, skum är okej. Köp inte woofers med uretan omger. Kottar och omger påverkar inte bara kvaliteten på ljudet subwoofern kommer att producera, men hur länge subwoofern kommer att pågå.
12

Välj den som passar ovanstående riktlinjer bäst. I lägre prisklass MTX är förmodligen det bästa märket, och Infinity och Polk dominerar den övre delen marknaden.
13

Välj en förstärkare för att driva dina nya subwoofers. Du vill ha något som kommer så nära att producera RMS lika med max RMS rating av dina subs utan att gå över den behörigheten. Annat än att är total harmonisk distorsion (THD) den viktigaste rating av förstärkare. THD uttrycks som en procent, och du vill ha det lägsta antalet möjliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80378.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.