Hur man bygger ett system Car Entertainment

Vill ditt fordon för att efterlikna ditt vardagsrum? Framsteg inom teknik har gett möjligheten att skapa ett system hemunderhållning i bilen, inklusive en mottagare, högtalare, förstärkare, dvd-spelare och platt-tv, men allt kommer att skalas ner för att passa inuti bilen. De flesta av dagens eftermarknad bildelar underhållning kan läggas med liten eller ingen hjälp från en professionell installatör. Saker du behöver
Uppgraderade mottagare
Högkvalitativa bilhögtalare
Förstärkare
Bil DVD-spelare
Bil LCD visar
Stereo tråd
Skruvmejslar
Tänger

Visa fler instruktioner
1

Uppgradera bilens stereo mottagare. Såvida du inte äger en lyxig bil, du troligtvis har en mottagare som kommer att behöva bytas ut för att rymma för bättre talare. Medan CD är fortfarande standard, se till att din nya receiver har en extra ingång för din iPod eller MP3-spelare. Lägga till en oberoende DVD spelare låter passagerarna i baksätet för att styra DVD-spelaren. Vissa mottagare även integrera GPS-navigering, men det är billigare och mer praktiskt att köpa en separat enhet.
2

Lägg högkvalitativa högtalare till din bil. Talarna kommer att behöva uppgraderas för att lägga kvalitet akustik till musik och filmer. Du kommer att vilja köpa komponent högtalare, eller högkvalitativa koaxialhögtalare. Component högtalare, bestående av bas-och diskanthögtalare, producera konsert-ljudkvalitet. Koaxialhögtalare kombinera bas-och diskanthögtalare, och komponent högtalare är svårare att installera eftersom de inte alltid tillgodose bilens högtalare storlekar. Lägga subwoofer är valfritt.
3

Installera en förstärkare för att hantera ditt nya system bil underhållning. Förstärkare förstärka signalen från din mottagare, vilket gör att dina högtalare för att fungera med full kapacitet. När du väljer din förstärkare, säkerställs att det finns tillräckligt många kanaler för att rymma alla dina högtalare (en kanal befogenheter en högtalare). Den ampere uteffekt ska vara på eller över den av talarna.
4

Lägg en LCD-TV till din din bil. I en värld av bil-tv finns det två grundläggande typer: nackstöd och nedfällbar. Nackstöd monterade LCD-tv installeras i nackstödet i förar-och passagerarsätet. Det finns vissa modeller som remmen till nackstödet, vilket gör dem flyttbara och ganska billigt. Nackstöd tv är mindre än flip-down-versioner, men vanligtvis kräver minst två enheter för att rymma för sin mindre storlek. Vänd ner bil-tv monteras på bilens innertak. Dessa enheter kommer i ett bredare spektrum av storlekar (5 inches till 16 inches), men oftast behöver installeras professionellt.
5

Lägg en DVD-spelare som utformats speciellt för bilar som kommer att monteras i instrumentpanelen eller under sätet. In-dash DVD-spelare kommer att behöva professionellt installerade och är dyrare än icke-in-dash spelare, men de är mer motståndskraftiga mot stötar och störningar som beror på körning från att under-sätet DVD-spelare erfarenhet.

6

Lägg ett navigationssystem för din bil. Medan du har möjlighet att köpa en bil mottagare som innefattar ett GPS navigationssystem kan det vara mer ekonomiskt att köpa en självständig enhet. Inte bara de billigare, men du kan överföra dem från en bil till en annan lätt. De flesta enheterna inte kräver installation, och du kan vara igång inom några minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82612.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.