Hur man installerar en CD-spelare i en 1995 GMC Jimmy

Den 1995 GMC Jimmy kom med en vanlig AM /FM stereo däck med inbyggd kassettbandspelare. År senare, var fabriksinstallerad stereoanläggning utrustad med en single-disk CD-spelare. Köp en GM eftermarknaden kit stereo installationen för att installera en CD-spelare i din Jimmy. Installationen kit kommer att innehålla en frontplatta adapter för att passa den nya däck till GMC: s stereo docka, liksom en antenn adapter för Jimmys antennkabel förenlig med eftermarknaden CD-spelaren. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Socket, 7 mm
Ratchet
GM eftermarknaden stereo monteringssats (inklusive fronten adapter och antenn adapter)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort jordkabeln från Jimmys negativa batteripolen. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa kabelns bulten och flytta kabeln från bilens batteri helt och hållet. Flytta till insidan av Jimmy.
2

Demontera skruven skruven i panelen ovanför rattstången med en 7 mm hylsa och spärrskaft.
3

Ta bort de två bolt skruvarna på undersidan frontpanel. Skruvarna (en på varje sida) är på vardera sidan av rattstången och kan tas bort med hylsa och spärrskaft.
4

Ta nedre instrumentpanelen till vänster om ratten till få tillgång till den övre panelen skruven gömt under. Ta bort skruven med hylsa och spärrskaft.
5

Ta den stora övre instrumentpanelen i hörnet till vänster om rattstången. Dra panelen från instrumentbrädan. Arbeta händerna över längden på panelen för att helt ta bort den från instrumentbrädan.
6

Nå bakom instrumentpanelen och skjut kontrollpanelen (innehållande kontrollerna Vindrutetorkare) genom framsidan av de viktigaste panelen. Dra ur kablarna från baksidan av kontrollpanelen. Vrid panelen mot ratten för att göra plats för att ta bort fabriken stereo.
7

Ta bort de två bolt skruvarna från stereo fäste med hylsa och spärrskaft. Skjut fabriken radio från stereo docka och dra ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av beståndet däck. Dra ur antennkabeln från baksidan av radion för att helt koppla bort fabriken radio från Jimmys instrumentbräda stereo docka.
8

Placera GM stereo monteringssats fronten adaptern på tomma stereo docka. Sätt tillbaka de två bult att skruva fast fronten adaptern till framsidan av dockan.
9

nå in i dockan och dra stereo ledningar och antennkabeln genom framsidan av fronten adaptern.

10

Anslut plast ledningar kontakterna på Jimmys stereo ledningar till kontakterna på kablar till kabelnätet adaptern.
11

Anslut GMC antennkabeln i GM antennadaptern.
12

Anslut antennadaptern leder in i FM-antennuttaget på vänster sida av CD-spelarens baksida. Anslut ledningar kontakter sele adapter till motsvarande uttag på höger sida av CD-spelarens baksida.
13

Skjut CD-spelaren i dockan tills yta av enheten är i jämnhöjd med trim fronten adaptern. CD-spelaren kommer att snäppa på plats när det sitter ordentligt i bilens streck.
14

Rotera stora instrumentpanelen tillbaka till ursprungsläget på instrumentbrädan. Anslut vindrutetorkaren styrkablar strömförsörjning tillbaka till uttagen på baksidan av panelen. Snap kontrollpanelen i öppningen på den stora instrumentpanelen.
15

Tryck fast runt omkretsen av de viktigaste instrumentbrädan för att knäppa den på plats mot instrumentbrädan. Sätt tillbaka bulten skruven längst ned på panelen, till vänster om rattstången. Tillbaka skruven på toppen av instrumentpanelen.
16

Placera nedre instrumentpanelen mot instrumentbrädan och ersätta var och en av skruvarna på vardera sidan av rattstången. Återgå till Jimmy batteri.
17

Byt ut klämman jordkabel runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman s bulten för att fästa kabeln till den negativa batteripolen inlägget. Stäng Jimmys huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81479.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.