Hur du ställer din dörr högtalare till en förstärkare

bilhögtalare enbart kommer endast att ge så mycket i vägen för kvalitet och volym. För en riktigt kraftfull och komplett ljud, ljud entusiaster driva sina högtalare med en förstärkare. Att leverera bilens dörr högtalare med en förstärkt signal, kan du ha en tekniker på en eftermarknad återförsäljare ansluta dörren högtalare till en förstärkare, eller du kan utföra anslutningen själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Trim panel borttagningsverktyg
Förstärkare kabelsats
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
Ställa din dörr högtalare till en förstärkare.

1

Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från bilens batteri. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter batteriet till fordonets ram eller chassi. Använd en 10 mm nyckel eller Phillips-skruvmejsel för att lossa klämman runt minuskabeln.
2

Fäst terminal förstärkaren ringen till den positiva ledningen av bilens batteri. Ta bort säkringen från uttaget innan du ansluter kabeln strömförsörjningen.
3

Fäst tråden strömförsörjningen till ringen terminalen och dra den till förstärkaren.
4 < p> Anslut kabeln strömförsörjning och signal kabeln till förstärkaren. Anslut signal kabeln längs en separat väg till stereon.
5

bort dörrpanelerna av fordonet. Denna process varierar från bil till bil. De flesta bilar, lastbilar och stadsjeepar kräver att du använder en trim bända verktyg för att ta bort panelerna. Det finns särskilda procedurer för frånkoppling styranslutningarna mellan dörrpanelerna och församlingar inne. Rådgör med din bilens reparationshandbok för specifika instruktioner.
6

Anslut högtalarkablarna från utgången på förstärkaren till dörren högtalarna. Kör högtalarkablarna under mattan till fordonets front. Mata högtalarkabeln längs samma rutt som tidigare använts av fabriken högtalarkabeln från stereon.
7

Justera nivåerna av förstärkaren till specifikationerna för dina högtalare. För korrekt effekt, konsultera förstärkarens bruksanvisning.
8

Byt säkringen in i ringen terminal nära anslutning till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80709.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.